Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη ανάρτηση με την ένταση στο “Πρωινό” -“Θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου…”

Το πρωί της Τετάρτης, η εκπομπή “Το Πρωινό“, με αφορμή τη δημόσια καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, προέβαλε ένα απόσπασμα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Εβελίνας Παπούλια στον Ελληνικό FM, στο οποίο η ηθοποιός ανέφερε:

Κοίταξε εγώ ξέρω και τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη… Δεν έχω να πω κάτι. Ξέρεις αν πω κάτι για τον Γιώργο είναι σαν να αναιρώ αυτό που είπε η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτό που έχει πει ο Γιώργος. Νομίζω ότι αυτά τα πράγματα εντελώς δικά τους, δηλαδή κάτι πολύ προσωπικό. Εγώ δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανέναν από τους δύο, οπότε δεν έχω να πω ότι μου έχει συμβεί κάτι χοντρό…

Επίσης στη ζωή μου και σε όλη μου την καριέρα δεν θεωρώ ότι μου έχει συμβεί κάτι που θα μπορούσα να αναφέρω. Τα θεωρώ κακές στιγμές… Είμαι από τους ανθρώπους που δεν αφήνω πολλά περιθώρια. Θα το πάω λίγο πιο πίσω γιατί εγώ έχω μεγαλώσει στρατιωτικά. Ήμουν χορεύτρια με μια πολύ σκληρή δασκάλα και ήμασταν όλο αυτό στο πλαίσιο της πειθαρχίας”.

Το εν λόγω απόσπασμα “κόπηκε” στον αέρα μετά από εντολή της Φαίης Σκορδά, η οποία δήλωσε: “Το έκοψα γιατί δεν είναι της παρούσης αυτή τη στιγμή! Είναι μια θέση, τη σέβομαι. Πιστεύει ότι το να σε προσβάλλει και ταπεινώσει κάποιος είναι μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας, η Εβελίνα που αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Έχει τη δική της ιδιοσυγκρασία αλλά αυτή τη στιγμή, στη συγκεκριμένη μέρα δεν χωρούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις”.

Η Εβελίνα Παπούλια επειδή ένιωσε προσβεβλημένη βγήκε στον αέρα της εκπομπής προσπαθώντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της. Ωστόσο, επειδή – όπως ανέφερε – τα λεγόμενα της παρερμηνεύθηκαν έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφέροντας ότι δεν επικροτεί καμια μορφή βίας, ωστόσο δεν πήρε θέση στο περιστατικό επειδή δεν το γνωρίζει.

“Θέλω να ξεκαθαρίσω την θέση μου γιατί διαστρεβλώθηκαν τα λόγια μου από πρωινή τηλεοπτική εκπομπή !! Επουδενί δεν επικροτώ τη σωματική και λεκτική βία από όποιον και αν προέρχεται και σε οποιονδήποτε χώρο!!! Δεν πήρα θέση για δυο ανθρώπους που γνωρίζω και έχω συνεργαστεί μαζί τους άριστα, για ένα γεγονός που δεν ήμουν μπροστά και μου ήταν εντελώς άγνωστο!

Αυτό δεν σημαίνει επουδενί ότι εγκρίνω από τον οποιονδήποτε τέτοια συμπεριφορά! Δεν είναι η ώρα για να αναζητούνται τρόποι για να ανέβουν οι τηλεθεάσεις παρερμηνεύοντας δηλώσεις και τοποθετήσεις. Είναι η ώρα που η όποια μορφή βίας από όποιον και αν προέρχεται πρέπει να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΑΙ!!”, ήταν τα λόγια της Εβελίνας Παπούλια.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss