Εθνική Ανδρών: Πρόβα τζενεράλε με Αυστρία για το Nations League (video+photos)

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το φιλικό αγώνα της Τετάρτης (7/10, 21:30) εναντίον της Αυστρίας, στο Κλάγκενφουρτ, ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στην έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης, το Wörthersee Stadion.

Ένας αγώνας που αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ελληνικής ομάδας για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Οκτωβρίου στο Nations League, απέναντι σε Μολδαβία (11/10) και Κόσοβο (14/10). Ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Τζον Φαν΄τ Σιπ, θα έχει την ευκαιρία να δει παίκτες και να βγάλει συμπεράσματα ενόψει των δύο παιχνιδιών που έπονται.

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας ενός συνόλου με διαφορετική φιλοσοφία και αγωνιστική νοοτροπία, με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η πάλαι ποτέ Βούντερτιμ αποτελεί έναν ισχυρό κι αξιοσέβαστο αντίπαλο, που μπορεί να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης και «καθρέφτη» της δουλειάς που επιτελείται από Φαν΄τ Σιπ και παίκτες.

«Θα είναι ένα παιχνίδι που θα δούμε νέα πράγματα και νέους παίκτες και ίσως νέους τρόπους να αγωνιζόμαστε. Αυτά τα φιλικά μπορεί να είναι χρήσιμα. Να μας βοηθούν με καλό τρόπο και ξέροντας ότι είχαμε και δύο ματς πίσω μας που παίξαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε νέους παίκτες για να τους αξιολογήσουμε», έδωσε το στίγμα ο Ολλανδός.

«Έχει κάνει καλά βήματα. Έχει προοδεύσει κι έχει ποιότητα. Είναι κοντά σε αυτό που θέλουμε να παίξουμε κι εμείς. Έχουμε δει αγώνες της αλλά και ματς του πρωταθλήματος διότι παρακολουθούμε και τον Φούντα. Κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της».

Από τους αρχικά κληθέντες διεθνείς εκτός έμεινα ο τραυματίας Μασούρας, που δεν έπαιξε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πέλκας, λόγω της μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Αυστρία.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συγκροτούν οι, Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss