ΕΚΤΑΚΤΟ – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί στο σπίτι του Λιγνάδη. Σήμερα η δίωξη στον Νικόλα Στραβοπόδη; – nassosblog.gr

Με την υπόθεση Λιγνάδη να βρίσκεται σε πλήρη διερεύνηση μετά και την έρευνα που διατάχθηκε την Τετάρτη στο σπίτι του και προκάλεσε την έντονη αντίδραση του συνηγόρου του, Αλέξη Κούγια, δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξουν και νέες εξελίξεις για τον Νικόλα Στραβοπόδη.

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η προανάκριση για την καταγγελία για βιασμό, σε βάρος 37χρονου ηθοποιού. Οι εισαγγελικές αρχές αναμένεται να ασκήσουν δίωξη ή να βάλουν την υπόθεση στο αρχείο τις επόμενες ώρες, εν όψει και του κινδύνου παραγραφής τον επόμενο Μάιο (η καταγγελία αφορά βιασμό που φέρεται να τελέστηκε τον Μάιο του 2006).

Στο μεταξύ, κατ’ οίκον έρευνα στο διαμέρισμα του Δημήτρη Λιγνάδη στο Μεταξουργείο πραγματοποιήθηκε χθες από τις ανακριτικές αρχές, μαζί με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Η έρευνα ξεκίνησε στις 16.30 και τελείωσε στις 18.30 με εντολή της ανακριτικής αρχής, μετά από αίτημα που είχε καταθέσει ο δικηγόρος του 25χρονου μηνυτή Γ. Βλάχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ η έρευνα ολοκληρώθηκε με τη συλλογή αντικειμένων όπως σκληροί δίσκοι και στικάκια αποθήκευσης δεδομένων να αποστέλλονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss