Ελένη Μενεγάκη: Η συνάντηση με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο τρεις μήνες μετά το τέλος της εκπομπής της

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να αποφάσισε να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως έχει χάσει και τις επαφές με τους ανθρώπους που γνώρισε και αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τη δουλειά της. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος που όσα χρόνια η Ελένη βρισκόταν μπροστά από τις κάμερες ήταν πάντα στο πλευρό της.

Η σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους είναι πολύ στενή και η φιλία τους δε θα μπορούσε παρά μόνο να συνεχιστεί και μετά την αυλαία της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη. Σήμερα μάλιστα η επιτυχημένη παρουσιάστρια συναντήθηκε έπειτα από αρκετό καιρό με τον αγαπημένο της φίλο και η χαρά της ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και για αυτό θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

“Είδα έναν πολύ αγαπημένο φίλο σήμερα … από αυτούς που με γνωρίζουν τόσο καλά … όπως κι εγώ εκείνον ! Η καρδιά μου πλημμύρισε συναισθήματα … και μεγάλη χαρά ! Η αληθινή φιλία είναι ευλογία” έγραψε η Ελένη Μενεγάκη στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss