Ελένη Τσολάκη: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει 2 χρόνια από την τηλεόραση – nassosblog.gr

Η Ελένη Τσολάκη καλεσμένη της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στην απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια.

«Τελικά τα πράγματα και από την διαδρομή μου στο Happy Day όλα φαίνονται από την αρχή σε όλες τις σχέσεις, πολύ περισσότερο δε στις επαγγελματικές. Από την αρχή ήταν κάτι που έδεσε, κάτι που ήρθαμε όλοι πάρα πολύ κοντά, βρήκαμε κοινά σημεία επαφής και αυτή η σχέση και μετά από 3 χρόνια φάνηκε ότι είναι αληθινή και αυτό, σε αυτούς τους καιρούς σε αυτές τις δουλειές είναι το πιο ευλογημένο πράγματα, γιατί παραμείναμε φίλοι».

Και πρόσθεσε: «Αποφάσισα μετά από τα δύο τελευταία χρόνια ότι χρειαζόμουν, είχα ανάγκη λίγο τον χρόνο μου, είχα ανάγκη να κάνω δύο βήματα πίσω να ξανά βρω λίγο τις ισορροπίες μου και να βάλω και τις προτεραιότητες μου διαφορετικά. Ξέρεις όταν τα πράγματα τρέχουν μόνα τους, όταν είσαι πάνω στον αγώνα δεν μπορείς να τα δεις τα πράγματα να τα διαβάσεις όπως πρέπει.

Έτσι λοιπόν έρχεται κάποιες φορές το σύμπαν, σου χτυπάει ένα κουδουνάκι, η ζωή η ίδια θέλεις, εσύ που μεγαλώνεις και ωριμάζεις και βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά που σου λέει κάτι μέσα σου, καλύτερα να κάνεις τώρα πίσω για να αισθάνεσαι εσύ καλά. Γυρίζεις στον εαυτό σου, είναι η εποχή τέτοια για να κάνουμε μία εσωτερική διαδρομή μέσα στον εαυτό μας και να βρούμε τα πατήματα μας. Δεν είναι η πιο εύκολη η απόφαση γιατί δουλεύω από μικρή, το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω, μου λείπει από την καθημερινότητα μου, αλλά χρειάζεται και ένα restart για να κάνεις ένα πιο ωραίο comeback».

Καλά εντάξει. Πες την αλήθεια Ελένη! Ότι σου δόθηκαν δεκάδες ευκαιρίες και απέτυχες και άσε τους δράκους. Δεν πείθεις.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss