Ελεονώρα Ζουγανέλη: Όλες οι λεπτομέρειες για τα εντυπωσιακά νυφικά της

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και ανθρώπου στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στις Σπέτσες και μάλιστα χθες το βράδυ διοργάνωσε γι αυτούς ένα pre wedding party που διασκέδασαν όλοι μαζί. Η Ελεωνόρα φόρεσε και χθες ένα νυφικό, μία υπέροχη δημιουργία που είχε την υπογραφή της Celia Kritharioti. Το νυφικό ήταν σε ίσια γραμμή, από γαλλική δαντέλα που δημιουργούσε ένα sexy chic αποτέλεσμα, είχε open back σχέδιο και η Ελεωνόρα το σέταρε στιλάτα με glam σκουλαρίκια, κάνοντας την εμφάνιση της πολύ εντυπωσιακή!

Σήμερα νωρίς το απόγευμα η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν! Η Ελεονώρα φορώντας  λευκά γυαλιά ηλίου και ένα εντυπωσιακό νυφικό πάλι της Celia Kritharioti έκλεψε τα βλέμματα! Το κομψό νυφικό της ήταν σε maxi γραμμή, από μεταξωτό ταφτά είχε volume μανίκια, διακριτικό ντραπέ σχέδιο στην φούστα και αναδείκνυε τέλεια την σιλουέτα της. Η νύφη το συνδύασε άψογα με κουάφ κεντημένη στο χέρι, με κρύσταλλα Swarovsi σε απαλό γαλάζιο χρώμα.

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss