Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Ο Γιάννης Ζουγανέλης τη φωτογράφισε νύφη στο σπίτι του άντρα της στις Σπέτσες! (pics)

H ευτυχία η χαρά και ο έρωτας ήταν ζωγραφισμένα στο πρόσωπο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του γνωστού ποινικολόγου Σπύρου Δημητρίου! Οι δυο τους ερωτευμένοι όσο ποτέ, παντρεύτηκαν το Σάββατο το μεσημέρι στις Σπέτσες και το TLIFE ήταν εκεί και σου μετέδωσε λεπτό προς λεπτό, όσα έγιναν στο γάμο αλλά και μετά στο γαμήλιο τραπέζι!

Ευτυχισμένος μπαμπάς ο Γιάννης Ζουγανέλης συγκινημένος στο γάμο της μοναχοκόρης του δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του βλέποντας τόσο ευτυχισμένη την Ελεωνόρα του. “Είμαι πάρα πολύ ευτυχής και χαρούμενος! Μου δόθηκε η ευκαιρία να καμαρώσω την κόρη μου νυφούλα με έναν άνθρωπο που αγαπώ, εκτιμώ και θαυμάζω. Θα μπει στη διαδικασία της ζωής με συντροφικότητα, αγάπη, αλληλοσεβασμό, έρωτα και πίστη. Και αυτά τα βλέπω και χαίρομαι πάρα πολύ” είπε μεταξύ άλλων γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής στην κάμερα του Star!

Σήμερα, ο αγαπημένος καλλιτέχνης δημοσίευσε φωτογραφίες με τη κόρη του να ποζάρει με το νυφικό της έξω από την πόρτα του σπιτιού που διατηρεί στις Σπέτσες ο γαμπρός Σπύρος Δημητρίου!

Η νύφη πόζαρε στην κάμερα του μπαμπά της μπροστά από τη γαλάζια νησιώτικη πόρτα με την ταμπέλα του να αναγράφει το όνομα και την ιδιότητα του συζύγου της!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss