Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Η νύφη έφτασε στην εκκλησία, με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων (pics, video)

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωή τους βιώνουν σήμερα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις Σπέτσες. Το TLife βρίσκεται εκεί και θα σου μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν. 

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά επέλεξαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης. Η γνωστή ερμηνεύτρια τηρώντας τις παραδόσεις … έστησε λίγο τον γαμπρό, ο οποίος περίμενε με λαχτάρα την αγαπημένη του. 

Η νύφη έφτασε με καΐκι και συνοδεία μουσικών οργάνων στην εκκλησία. Όταν το καραβάκι πλησίασε οι κόρνες ήχησαν! Η Ελεονώρα φορώντας ένα ρομαντικό λευκό νυφικό με πέπλο, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη, έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα της Γιάννη Ζουγανέλη, ο οποίος της κρατούσε το χέρι και τη βοήθησε να κατέβει, έκανε την εμφάνιση της στην προβλήτα, υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. 

Οι καλεσμένοι άρχισαν να χειροκροτούν και λίγο αργότερα ο Γιάννης Ζουγανέλης την παρέδωσε στον γαμπρό. Η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα και των δύο, ενώ ο ευτυχής πατέρας, όπως ήταν φυσικό, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος που πάντρευε την μοναχοκόρη τους. 

Το Tlife εξασφάλισε και βίντεο από την αφιξη της Ελεονώρας.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss