Ελεύθεροι Χέιγουορντ, Μπράντλεϊ, ΤζαΜάικαλ Γκριν και Μήτρου-Λονγκ

allstarbasket.gr

Στην αγορά των free agents που ξεκινά τα ξημερώματα του Σαββάτου (21/11, 01:00 ώρα Ελλάδας) αποφάσισαν να μπουν οι Γκόρντον Χέιγουορντ, Έιβερι Μπράντλεϊ και ΤζαΜάικαλ Γκριν.

Μάλιστα, ο Χέιγουορντ έκανε opt out από το συμβόλαιο των 34 εκατομμυρίων που θα έπαιρνε την ερχόμενη σεζόν από τους Μπόστον Σέλτικς!

Ο Μπράντλεϊ (30 χρ., 1,88 μ.) απέρριψε τα 5 εκατομμύρια που θα έπαιρνε από τους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς την ερχόμενη σεζόν και έμεινε ελεύθερος. Ενδιαφέρον για την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ έχουν εκδηλώσει οι Μιλγουόκι Μπακς, μετά το διαφαινόμενο “ναυάγιο” με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς.

Ο φόργουορντ των Λος Άντζελες Κλίπερς, ΤζαΜάικαλ Γκριν, απέρριψε τα 5 εκατομμύρια που θα έπαιρνε τη σεζόν 2020-21 και έμεινε και αυτός ελεύθερος.

Σε άλλα μεταγραφικά νέα:

Οι Ιντιάνα Πέισερς άφησαν ελεύθερους τους Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Αλίζ Τζόνσον και Μπράιαν Μπόουεν. Ο ομογενής γκαρντ ίσως ψάξει συμβόλαιο στην Ευρώπη αν δεν βρει μια νέα ευκαιρία στο ΝΒΑ.

Οι Ατλάντα Χοκς έδωσαν τον σέντερ Ντεγουέιν Ντέντμον στους Ντιτρόιτ Πίστονς και πήραν ως αντάλλαγμα τον γκαρντ-φόργουορντ Τόνι Σνελ.

Ο Βενσάν Πουαριέ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, μετά την αποτυχημένη παρουσία του στους Μπόστον Σέλτικς.

Παρελθόν από τους Φίνιξ Σανς θα αποτελέσει ο Άρον Μπέινς.

Two way συμβόλαιο με τους Μέμφις Γκρίζλις υπέγραψε ο Κιλιάν Τιλί, ο μικρότερος αδερφός του Κιμ Τιλί.

Οι Νιου Γιορκ Νικς έκοψαν από το ρόστερ τους τους Μπόμπι Πόρτις, Ταζ Γκίμπσον και Έλφριντ Πέιτον.

Ο ΤζαΒέιλ ΜακΓκί παραμένει στους Λέικερς και ο Ενές Καντέρ συνεχίζει στους Σέλτικς.

Οι Χιούστον Ρόκετς ψάχνουν τα κατάλληλα ανταλλάγματα για να παραχωρήσουν τον Τζέιμς Χάρντεν, με τον “μούσια” να θέλει να πάρει μεταγραφή στους Μπρούκλιν Νετς.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss