Ελλάδα: Χάνει το Προολυμπιακό ο Παπαπέτρου (photos)

Ελλάδα: Μια σημαντική απώλεια μετράει ο Ρικ Πιτίνο στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει του Προολυμπιακού, μια και ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα βρίσκεται στην αποστολή.

Το «παρών» στην προετοιμασία της «επίσημης αγαπημένης» δίνουν από την Δευτέρα (14/06) οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού και του Λαυρίου, ήτοι οι Παπαγιάννης, Μήτρογλου, Κασελάκης, Μποχωρίδης και Μουράτος, ωστόσο, κάτι ανάλογο δεν ισχύει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο Έλληνας φόργουορντ των Νταμπλούχων Ελλάδας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο, το οποίο το τελευταίο διάστημα έχει επιδεινωθεί. Έτσι, υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά. Για τον λόγο αυτό, ο διεθνής άσος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ την Δευτέρα (14/06) όπου ενημέρωσε τον Ρίκ Πιτίνο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα πάρει μέρος στο «Ακρόπολις», μια και χρειάζεται ξεκούραση, ενώ ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του στο Προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά. Μέχρι στιγμής δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για την αντιμετώπιση του προβλήματός του στο γόνατο.

Αν δηλαδή θα αποφασίσει να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή ή αν θα μπει στο χειρουργείο, προκειμένου να κάνει αρθροσκόπηση. Έτσι, ο Ρικ Πιτίνο έχει έναν σημαντικό «πονοκέφαλο» στον σχεδιασμό της ομάδας για το Προολυμπιακό, μια και ο Ιωάννης Παπαπέτρου λογιζόταν ως βασικός για την θέση των φόργουορντ.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss