Εντυπωσιακός και… ανέτοιμος Χεζόνια – Αυτόν θέλει ο ΠΑΟ δίπλα του- Σούπερ όνομα, τι ψάχνει ο Κάτας | του Pick n’ Scroll

ΠαναθηναϊκόςΜάριο Χεζόνια: Πάλεψε o, χωρίς Παπαπέτρου και Νέντοβιτς, Παναθηναϊκός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Στα κρίσιμα σημεία, όπου προσπαθούσε να κάνει την ανατροπή, υπέπεσε σε παιδικά λάθη και έτσι η πιο ποιοτική ισπανική ομάδα πέτυχε τον στόχο της. Εχοντας οι Καταλανοί τον Νίκολα Μίροτιτς να κάνει «όργια», άλλωστε μιλάμε για έναν παίκτη, που το ετήσιο εισόδημά του είναι κάτι λιγότερο από όσα είναι όλο το μπάτζετ του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός αυτό, που κρατάει δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή πρεμιέρα του Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης είχε να παίξει έξι μήνες σε επίσημο παιχνίδι, κόντρα, όμως, στην Μπαρτσελόνα έδειξε την ποιότητά του, έστω και αν δεν είναι απόλυτα έτοιμος. Στην επίθεση είχε 21 πόντους, ενώ στην άμυνα κράτησε με το δυνατό του κορμί και τις σωστές τοποθετήσεις. Ο χρόνος θα κυλάει υπέρ του, αφού φάνηκε ότι θέλει λίγο ακόμη για να βρεθεί σε πιο σωστή σωματική κατάσταση.

Αυτό, πάντως, που δεν έχει ο Παναθηναϊκός είναι κλασικό πλέι-μέικερ ποιότητας. Ολοι και σήμερα έκαναν συγκινητικές προσπάθειες για να δώσουν λύσεις. Ολοι, όμως, οι πλέι-μέικερ δεν κάνουν έναν κανονικό. Και ο Τι Τζέι Μπρέι, που θα μπορούσε να βοηθήσει, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, αφού έχει αγωνιστεί ήδη σε αυτή με την Μπάγερν.

Οι «πράσινοι» θα ρίξουν μεγάλο βάρος σε αυτό το κομμάτι και ήδη μάλιστα έχουν αρχίσει να ψάχνουν. Το μεγάλο κόλπο, που λέγεται Μάικ Τζέιμς, δεν είναι εύκολο να γίνει, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τον Στέφαν Γιόβιτς, που έχει φύγει από την Χίμκι. Ο Σέρβος αρέσει στον Παναθηναϊκό και μπορεί να γίνει κάτι, αν και ο Κάτας με τους συνεργάτες του λέγεται ότι ψάχνουν για πιο…άγνωστες λύσεις. Για παίκτες, που δεν τους ξέρει πολύς κόσμος, αλλά μπορούν να κάνουν διαφορά με το πεδίο δράσης τους να είναι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Eurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τεράστια έκπληξη – “Χορηγία” από τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ για σπουδαία μεταγραφή στην ΚΑΕ!

Ακολουθήστε τον SPORTDOG στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss