Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την σειρά Superman And Lois – Cineramen

Superman & Lois — Image Number: SPM_8x12.jpg — Pictured (L-R): Tyler Hoechlin as Superman and Elizabeth Tulloch as Lois Lane — Photo: The CW — © 2020 The CW Network, LLC. All Rights Reserved.

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Πριν από μερικά χρόνια και συγκεκριμένα στη δεύτερη σεζόν για την σειρά Supergirl του CW, είχαμε την πρώτη εμφάνιση του Superman που έκλεψε την παράσταση και από τότε μπήκε πιο ενεργά στο τηλεοπτικό σύμπαν της DC.

Tο spinoff του Arrowverse, Superman and Lois με τους Tyler Hoechlin και Elizabeth Tulloch στους αντίστοιχους ρόλους ξεκίνησε δυναμικά τόσο σε τηλεθέαση, όσο και σε βαθμολογίες. Η 90λεπτη πρεμιέρα είχε 1,75 εκ. θεατές μέσο όρο και 0.37 rating σε ηλικίες 18-49. Έχει 85% σε κριτικές στο Rotten Tomatoes με audience score 87%, ενώ στο IMDB ξεκίνησε με 8,1.

H σειρά εξερευνά την σχέση του ζευγαριού και θα εμφανιστούν και οι γιοί τους, Jordan Elsass και Alexander Garfin τους οποίους θα υποδυθούν τους  Jonathan και Jordan Kent αντίστοιχα. Το γεγονός ότι είναι σχεδόν στην ίδια ηλικία μάλιστα, αφήνεται να εννοηθεί πως θα είναι δίδυμοι. Eπίσης παίζει η Inde Navarrette (Wander Darkly) στον ρόλο της Sarah Cushing, κόρης των Lana Lang και Kyle Cushing.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss