Εξαιρούνται από την απεργία της ΑΔΕΔΥ οι εκπαιδευτικοί που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές

Θετική ήταν η απάντηση της ΑΔΕΔΥ στο αίτημα της ΟΛΜΕ να εξαιρεθούν από την αυριανή απεργία για το εργασιακό οι εκπαιδευτικοί και οι υπάλληλοι του υπουργείου Παιδείας που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις. 

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 24ωρη απεργία για αύριο Τετάρτη (16.06.2021), δεύτερη μέρα των πανελληνίων εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων. 

Μετά την ανακοίνωση της απεργίας υπήρξε η έντονη ανησυχία πως δεν θα ήταν δυνατόν να γίνουν απρόσκοπτα αύριο οι πανελλήνιες εξετάσεις και γι’ αυτό έγινε αίτημα στην ΑΔΕΔΥ να δώσει άδεια ώστε εργαζόμενοι που εμπλέκονται στη διαδικασία, να μην απεργήσουν.

Η ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αποφάσισε να εξαιρέσει από την απεργιακή κινητοποίηση της 16ης Ιουνίου τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας που εμπλέκονται στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων».

Τι προηγήθηκε

Νωρίτερα, το υπουργείο Παιδείας είχε ανακοινώσει ότι η Νίκη Κεραμέως κατέθεσε κατεπείγουσα αγωγή για τη διασφάλιση των Πανελλαδικών εξετάσεων. 
 

SDNA Google news
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ SDNA logo ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss