Επίσημα τα Xiaomi Mi 10T και Mi 10T Pro, στην Ελλάδα τον Οκτώβριο από €549

Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες τη σειρά smartphones Mi 10T η οποία εντάσσεται κάτω από την οικογένεια Mi 10 και αποτελείται από τα μοντέλα Mi 10T Pro, Mi 10T και Mi 10T Lite.

Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς είναι φυσικά το Mi 10T Pro το οποίο σύμφωνα με ενημέρωση της κινεζικής εταιρείας, θα το δούμε προς τα τέλη του Οκτωβρίου και στην Ελλάδα με τιμή €649 για το μοντέλο με 8GB μνήμη και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Ολόκληρη η σειρά απευθύνεται κυρίως σε δημιουργούς περιεχομένου και ειδικότερα σε όσους ασχολούνται εντατικά με τα social media, θέλοντας επιδόσεις, δυνατότητες και πολύ καλή τιμή. 

Xiaomi Mi 10T Pro

Στον τομέα των επιδόσεων, το Mi 10T Pro ενσωματώνει το Snapdragon 865 chipset της Qualcomm, ενώ η οθόνη του έχει διαστάσεις 6,67 ιντσών, ανάλυσης FHD+ και ρυθμό ανανέωσης 144Hz που κάνει τη διαφορά στην πλοήγηση αλλά και στην αναπαραγωγή παιχνιδιών. Η Xiaomi έχει επιλέξει να στηριχθεί για όλα τα μοντέλα της σειράς σε LCD τεχνολογία ενώ δεν υπάρχει κάποια κυρτή πλευρά στην οθόνη όπως συμβαίνει με άλλα μοντέλα της σειράς Mi 10. Η τιμή του Mi 10T για τη χώρα μας έχει οριστεί στα €549 για το μοντέλο με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο ενώ αναμένεται και αυτό πριν τα τέλη Οκτωβρίου.

Κατά τα άλλα, ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στη δεξιά πλευρά και δουλεύει αρκετά γρήγορα ενώ εσωτερικά βρίσκουμε μπαταρία 5000mAh, με υποστήριξη γρήγορης φόρτισης 33W. Μάλιστα η εταιρεία θα κυκλοφορήσει σύντομα και το μικρότερο σε μέγεθος φορτιστή 65W με κόστος μόλις €29,99. 

Η κύρια διαφορά μεταξύ των Mi 10T Pro και Mi 10T βρίσκεται στο σύστημα καμερών που διαθέτουν στο πίσω μέρος, με τη Pro έκδοση να φιλοξενεί αισθητήρα 108MP με διάφραγμα f/1.69 ενώ το «απλό» μοντέλο διαθέτει κάμερα 64MP με διάφραγμα f/1.89. Και τα δύο smartphones ενσωματώνουν υπερευρυγώνιο αισθητήρα 13MP αλλά και κάμερα 5MP για μακροφωτογράφηση. Είναι ικανά για εγγραφή βίντεο με ανάλυση έως 8K 

Xiaomi Mi 10T

Στον τομέα της δημιουργίας, η Xiaomi δίνει έμφαση στην εύκολη ενσωμάτωση εντυπωσιακών φίλτρων κατά τη λήψη μιας φωτογραφίας με τη χρήση μεγάλης έκθεσης, φίλτρων που δημιουργούν εντυπωσιακά αποτελέσματα ειδικά σε νυχτερινές λήψεις. Άλλη δυνατότητα της σειράς είναι η αντικατάσταση του ουρανού μιας φωτογραφίας με εντυπωσιακά κινούμενα εφέ και τη δημιουργία σχετικού βίντεο, δημιουργία time-lapse βίντεο, παράλληλη χρήση της selfie κάμερας των 20MP με την κύρια για δημιουργία dual-video κ.α. 

Στη συσκευασία εκτός από το φορτιστή θα περιλαμβάνεται ειδική θήκη με αντιβακτηριακή προστασία, κάτι που ισχύει και για την ενσωματωμένη προστασία οθόνης με τις οποίες έρχονται οι δύο συσκευές. Τέλος και τα δύο μοντέλα υποστηρίζουν συνδέσεις με δίκτυα 5G.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss