Επίσημο το Huawei P Smart 2021 με Kirin 710A και μπαταρία 5.000mAh

Τη νέα της πρόταση στα mid-range smartphones ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα η Huawei, το P Smart 2021.

Με IPS LCD οθόνη 6,67 ιντσών, ανάλυσης FHD+, το P Smart 2021 διαθέτει ελάχιστα περιθώρια περιμετρικά της οθόνης, ακολουθώντας το trend που πλέον κυριαρχεί και στα οικονομικά smartphone. Η selfie κάμερα των 8mp βρίσκεται σε μια μικρή οπή στο άνω μέρος ενώ η συσκευή διαθέτει αναλογία διαστάσεων 20:9. Εσωτερικά η συσκευή διαθέτει το Kirin 710A chipset της Huawei με 4GB μνήμη και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. 

Στο πίσω μέρος υπάρχουν συνολικά 4 κάμερες, με την κύρια να διαθέτει ανάλυση 48MP και να συνοδεύεται αρχικά από τον ευρυγώνιο φακό των 8MP. Όπως έχουμε δει και σε άλλα μοντέλα, οι υπόλοιποι δύο αισθητήρες έχουν ανάλυση 2MP και προορίζονται για λήψεις bokeh αλλά και μακροφωτογράφηση. Η αυτονομία του P Smart 2021 αναμένεται να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα εξαιτίας της μπαταρίας των 5.000mAh ενώ έκπληξη μπορεί να θεωρηθεί η παρουσία θύρας ακουστικών 3.5 χιλιοστών. Υποστηρίζεται παράλληλα γρήγορη φόρτιση 22.5W με το φορτιστή να περιλαμβάνεται στη συσκευασία. 

Τρέχει Android 10 με HMS (Huawei Mobile Services) και θα διατεθεί σύμφωνα με πληροφορίες και στη χώρα μας μέσα στον Οκτώβριο με τιμή περίπου €250. Από τις 9 Οκτωβρίου θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τους μεγαλύτερους retailers, με τη Huawei να ακολουθεί τη γνωστή τακτική του δώρου για όσους προχωρήσουν στη σχετική ενέργεια. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss