Επιστρέφει η σειρά του M. Night Shyamalan – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Eδώ και χρόνια ο Μ. Night Shyamalan δεν θυμίζει με τίποτα τον άνθρωπο που είδαμε στο παρελθόν, η ταινία Split σίγουρα ήταν πολύ διαφορετική, όπως είχαμε αναφέρει. Μετά την κριτικη μας για την ταινία Glass, υπάρχει κάτι ακόμα.

Mετά από την ενασχόληση του με τα συγκεκριμένα project, o M. Night Shyamalan έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα σειρά για το Apple TV+ με τον τίτλο “Servant”, η οποία έχει επιστροφή με την δεύτερη σεζόν στις 15 Ιανουαρίου με 10 επεισόδια και τους Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint ξανά στους ρόλους τους.

Η σειρά έχει να κάνει με ενα ζευγάρι απο την Philadelphia, τους Dorothy (Lauren Ambrose) και Sean Turner (Toby Kebbell), οι οποίοι θρημούν ύστερα απο ανείπωτη τραγωδία. Μια τραγωδία που θα προκαλέσει ενα ρήγμα στο γάμο τους, που θα ανοίξει την πόρτα σε μια μυστηριώση δύναμη που θα εισέλθει στο σπίτι τους.

Δημιουργοί και σεναριογράφοι είναι οι Tony Basgallop και M. Night Shyamalan, ενώ πρωταγωνιστούν οι Lauren Ambrose, Toby Kebbell, Nell Tiger Free, Rupert Grint, S.J. Son, Jeffrey Mowery, Lauren Ambrose, Erinn Anova, Sarah Biermann, Ronald Melton Braxton, κ.α.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss