Ερεθίστηκε το δέρμα σου από κάποιο skincare προϊόν; Έτσι θα το φροντίσεις

Πέντε μυστικά για να επαναφέρεις την επιδερμίδα σου στη φυσιολογική της κατάσταση.

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι υπέροχος και για αυτό, άλλωστε, μαγεύει όλες τις γυναίκες. Σκιές ματιών, μάσκαρα που υπόσχονται να χαρίσουν τρισδιάστατες βλεφαρίδες και φλογερά κόκκινα κραγιόν είναι μόνο λίγα από τα καλλυντικά που μας συγκινούν και που μας κάνουν να δείχνουμε η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού μας.

Και το skincare, όμως, έχει σημαντική θέση στην καρδιά μας. Βλέπεις, είναι αυτό που μας προσφέρει την τέλεια βάση, το υπέροχο δέρμα για να κάνουμε το πιο σωστό μακιγιάζ. Στο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας (πιο σπάνια στο μακιγιάζ), βέβαια, μπορεί να την πατήσουμε κάποια στιγμή. Τι εννοούμε;

Πως μπορεί να τύχει να μας ερεθίσει κάποιο skincare προϊόν. Μη μας πεις πως κι εσένα δεν σου έχει συμβεί να δοκιμάσεις π.χ. τη ρετινόλη, τα AHAs ή κάποιο άλλο skincare συστατικό και να μην είδες έναν μικρό ερεθισμό ή μια κοκκινίλα στο δέρμα σου! Σε όλες έχει συμβεί έστω και μια φορά σε όλα αυτά τα χρόνια που περιποιούμαστε το δέρμα μας. Δεν είναι κάτι σπάνιο, εξάλλου.

Πρόκειται, στην ουσία, για μια αντίδραση της επιδερμίδας σε κάτι που δεν «αντέχει». Σε κάτι που δεν μπορεί να ανεχτεί. Γι’ αυτό ακριβώς δημιουργείται η φαγούρα, η ερυθρότητα και πιθανόν το ξεφλούδισμα. Αν σου έχει συμβεί πρόσφατα ή τώρα βιώνεις αυτήν την κατάσταση, δεν χρειάζεται πανικός!

Προφανώς και η επιδερμίδα σου δεν θα μείνει έτσι για πάντα. Είναι κάτι παροδικό και θα το δεις. Αρκεί να δράσεις άμεσα! Ακολούθησε για μερικές μέρες τα πέντε μυστικά που σου προτείνουμε παρακάτω και θα δεις άμεσα πως η επιδερμίδα σου θα επανέλθει στα φυσιολογικά της!

Διάβασε ακόμα: Η Kourtney Kardashian έκανε το απόλυτο μακιγιάζ της άνοιξης

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss