ΕΣΑΚΕ: Οι αριθμοί στο ΑΕΚ – Λάρισα Bread Factory

ΑΕΚ – Λάρισα Bread Factory

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της στη φετινή Basket League θα δώσει το Σάββατο (31/10, 19:30) η ΑΕΚ που στην 1η αγωνιστική πέρασε από το “Σοφία Μπεφόν” το εμπόδιο του Ιωνικού Hellenic Coin.

Η “Ένωση” θα υποδεχτεί τη Λάρισα Bread Factory που θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, μετά την πρεμιέρα της απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ από τον οποίο ηττήθηκε με 69-60.

Σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ:

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει συμπληρώσει έναν χρόνο από την τελευταία ήττα της στην Basket League. Ήταν στις 27 Οκτωβρίου 2019 για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος και έκτοτε μετράει 16 συνεχόμενες νίκες, με αυτήν του περασμένου Σαββάτου επί του Ιωνικού Hellenic Coin.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Σε ένα παιχνίδι περιορίζεται η ιστορία των αγώνων των δύο ομάδων, αφού στην περσινή σεζόν έγινε μόνο εκείνο της Λάρισας. Ήταν για τη 12η αγωνιστική και η ΑΕΚ νίκησε στη θεσσαλική πόλη με 86-76, έχοντας ως κορυφαίους τον Κιθ Λάνγκφορντ που είχε 28 πόντους με 6/6 δίποντα και τον Λίνο Χρυσικόπουλο που είχε 12 πόντους, έξι ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Για τη Λάρισα ο Τερέλ Παρκς είχε 21 πόντους, 7/11 δίποντα και 11 ριμπάουντ ενώ ο Νώντας Παπαντωνίου είχε 17 πόντους.

ΑΕΚ

Βλάντο Γιάνκοβιτς θα φτάσει τα 700 αμυντικά ριμπάουντ καριέρας στην Basket League, με τα επόμενα δύο που θα έχει ενώ χρειάζεται έξι εύστοχα δίποντα για τα 500 και τέσσερα εύστοχα τρίποντα για τα 200.

*Τρεις ασίστ χωρίζουν τον Κιθ Λάνγκφορντ από τις 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο οποίο μετράει 40 εμφανίσεις.

Μάρκους Σλότερ είχε σε οχτώ από τα 18 παιχνίδια του στην Basket League, περισσότερα ή τα ίδια επιθετικά από τα αμυντικά ριμπάουντ.

ΛΑΡΙΣΑ BREAD FACTORY

*Το παιχνίδι του ΟΑΚΑ θα είναι το 50ό του Τζέρι Σμιθ στην Basket League. Στο ίδιο γήπεδο είχε κάνει το ντεμπούτο του, στις 6 Οκτωβρίου 2018 (Παναθηναϊκός-Ήφαιστος 93-65).

*Ένα δίποντο θα είναι αρκετό για τον Σακίλ Γκούντγουϊν για να φτάσει τα 100 στο ελληνικό Πρωτάθλημα ενώ με τρία ριμπάουντ θα φτάσει τα 200.

Μπράντον Ρας είχε 2+ εύστοχα τρίποντα και στις 12 εμφανίσεις του στην Basket League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λάρισα: Ανακοίνωσε κρούσμα κορονοϊού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss