Εσύ έχεις παρατηρήσει την αλλαγή στα μαλλιά της Demi Moore;

Τα μαλλιά της φτάνουν σχεδόν… μέχρι το πάτωμα.

Το τελευταίο διάστημα και με την ημερολογιακή έναρξη του φθινοπώρου βλέπουμε όλο και περισσότερες Ελληνίδες και ξένες celebrities να πειραματίζονται και να αλλάζουν τα μαλλιά τους. Άλλες υιοθετούν νέο κούρεμα, ενώ μερικές προτιμούν να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους.

Μέχρι τώρα έχουμε δει την Έλλη Κοκκίνου και την Jennifer Lopez με νέο bob haircut, αλλά και την Έλενα Ασημακοπούλου να τολμά τις ροζ ανταύγειες στα μαλλιά της. Και πριν λίγο μόλις ανακαλύψαμε μια αλλαγή στα μαλλιά της Demi Moore.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός δεν έκοψε, ούτε και έβαψε τα μαλλιά της σε κάποιο απροσδόκητο χρώμα. Γενικά, δεν έκανε κάποια δραματική αλλαγή στην εμφάνισή της. Απλώς τα άφησε να μακρύνουν πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

Όπως βλέπεις στη φωτογραφία, η Demi Moore έχει τόσο μακριά μαλλιά, που φτάνουν στο ύψος του μηρού της και ακουμπούν μέχρι και το τραπέζι όπου στέκεται. Η αλήθεια είναι ότι θέλει μεγάλη προσπάθεια και αρκετό καιρό να μακρύνεις τόσο πολύ τα μαλλιά σου. Όμως, εμείς θα προτιμούσαμε την ηθοποιό με αρκετά πιο κοντά μαλλιά. Με μαλλιά μέχρι το ύψος του στέρνου ή ακόμη και καρέ, που θα δώσουν έναν αέρα ανανέωσης και φρεσκάδας στο συνολικό look της. Εσύ τι λες;

Διάβασε ακόμα: Η Έλενα Ασημακοπούλου έκανε την τέλεια φθινοπωρινή αλλαγή στα μαλλιά της

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss