Εσύ ξέρεις κάθε πότε πρέπει να κουρεύεσαι για να έχεις υγιή μαλλιά;

 Μη μας πεις πως δε σου έχει συμβεί να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να αναρωτιέσαι, γιατί έχεις εμφανίσει ψαλίδα, γιατί τα μαλλιά σου είναι θαμπά και άτονα, γιατί τα μαλλιά σου δε μακραίνουν. Όλες αυτές είναι ερωτήσεις που η κάθε μία από εμάς κάνει στον εαυτό της και… συνήθως απάντηση δεν παίρνει. Ή αναρωτιέται αν τελικά θα έπρεπε να κουρευτεί πιο σύντομα από όσο είχε υπολογίσει.

Γι’ αυτό ακριβώς είμαστε εμείς εδώ. Για να σου λύσουμε αυτήν την τελευταία απορία, δηλαδή κάθε πόσο καιρό πρέπει να κουρεύεσαι, ώστε να βλέπεις τα μαλλιά σου λαμπερά και υγιή. Λοιπόν… Το πόσο συχνά πρέπει να επισκέπτεσαι το κομμωτήριό σου για κούρεμα εξαρτάται καθαρά από το στυλ και το μάκρος των μαλλιών σου. Κι, όμως, αυτό είναι το «κλειδί» για να ρυθμίζεις το απαραίτητο ραντεβού για κούρεμα.

Αν, δηλαδή, έχεις πολύ κοντά ή καρέ μαλλιά, θα πρέπει να πηγαίνεις για κούρεμα περίπου κάθε έξι εβδομάδες. Αν τα μαλλιά σου είναι μεσαίου μήκους και φτάνουν λίγο πάνω από το στήθος, καλό είναι να επισκέπτεσαι τον κομμωτή σου κάθε έξι με οκτώ εβδομάδες. Αν, τέλος, έχεις πολύ μακριά μαλλιά, η σωστή συχνότητα κουρέματος είναι κάθε δύο μήνες.

Τώρα, σίγουρα, έχει προκύψει στο μυαλό σου μια ακόμη απορία: «κι αν εγώ θέλω να μακρύνω τα μαλλιά μου… πρέπει να κουρεύομαι τόσο μα τόσο συχνά;». Κάνε scroll στην παρακάτω gallery και θα μάθεις τα πάντα σχετικά και με αυτό το ζήτημα.

Διάβασε ακόμα: Η beauty εξέλιξη της Zendaya την τελευταία δεκαετία είναι απίστευτη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss