Εταιρεία πληρώνει καλά όποιον δει 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες αλλά μόνο για Αμερική – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα, κυριαρχεί η ξεκούραση, η προσπάθεια να βρουν όλοι ελεύθερο χρόνο για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο μεταξύ μας όλοι προσπαθούν να αφιερώσουν και χρόνο σε αγαπημένες ταινίες. Φέτος μπορεί να είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, αλλά ένα άτομο θα περάσει πολύ ωραία Χριστούγεννα.

Η reviews.org αναζητά το άτομο που θα δει 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες μέσα σε 25 ημέρες και προσφέρει 2.500 δολάρια. Είναι η θέση του Chief Holiday Cheermeister, ο οποίος θα πρέπει να δει τα «Miracle on 34th Street», «Polar Express» «Elf» μέχρι το «Holiday», «When Harry Met Sully», «Die Hard» «Love Actually», κ.α.

Μετά την ολοκλήρωση τους 25 ταινίες, το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να συμμετέχει σε μια έρευνα και να αναφέρει την γνώμη για κάθε μια από αυτές. Πέρα από τα 2.500 δολάρια, θα έχει και gift cards για συνδρομές στις κορυφαίες πλατφόρμες streaming (Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime, HBO Max, Apple TV+, Hallmark Movies Now).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν αίτηση εδώ ως τις 6 Δεκεμβρίου, ωστόσο όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και να έχουν άδεια εργασίας στις ΗΠΑ- άσχετα αν αυτή τη στιγμή διαμένουν σε άλλη περιοχή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss