Ετοιμάζει έκπληξη ο Μπόλονι – Αλλάζει σύστημα με Ολυμπιακό; – Τι δοκιμάζει ενόψει Φαλήρου | Sportdog Team

Παναθηναϊκός: «Οικογενειακό» διπλό αντί για προπόνηση, περιελάμβανε το σημερινό (Σάββατο 14/11), πρωινό πρόγραμμα των παικτών του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», με τον Λάζλο Μπόλονι να χωρίζει -μετά την προθέρμανση- τους παίκτες του σε δύο ενδεκάδες («πράσινους» και «πορτοκαλί»), θέλοντας να δουλέψει ξανά πάνω στο 4-2-3-1.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει πλέον πως σκοπεύει να αλλάξει… ρότα όσον αφορά το σύστημα, αφήνοντας για λίγο στην άκρη το 4-4-2 που είχε επιλέξει στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Με το 4-2-3-1, που φέρνει τον Λούκας Βιγιαφάνιες σε ρόλο κλασικού «δεκαριού» πίσω από τον φορ, να σταθεροποιείται πια στην… ημερήσια διάταξη.

Με δεδομένες τις απουσίες των επτά διεθνών (Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης στην ανδρών, Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης στην Ελπίδων), αλλά και των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης (Χατζηθεοδωρίδης, Αγιούμπ, Πούγγουρας, Βέλεθ, Αντονίτο γυμνάστηκαν ξανά ατομικό) ο Μπόλονι ανέβασε εκ νέου  από την Κ19 στην πρώτη ομάδα τους Τουρκοχωρίτη, Ρόμπι, Ηλιάδη, Μάριο Τζαβίδα, αλλά και τον νεαρό γκολκίπερ Οικονομάκη.

Το διάρκειας 70 λεπτών δίτερμα, έληξε 2-1 υπέρ των «πορτοκαλί», χάρις στα γκολ των Μακέντα και Αθανασακόπουλου, ενώ για τους «πράσινους» σκόραρε ο Μπεκ.

«ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ»: Χριστογεώργος (Οικονομάκης), Σάντσες, Σένκεφελντ, Ρόμπι, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σαβιέρ, Μακέντα, Σ. Τζαβίδας, Αθανασακόπουλος.
«ΠΡΑΣΙΝΟΙ»: Ξενόπουλος (Χατζηγιαννάκης), Τουρκοχωρίτης, Καραγιάννης, Μαυρομμάτης, Ζαγαρίτης, Ηλιάδης, Σερπέζης, Μπεκ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Καρλίτος.
Στο δεύτερο μέρος χρησιμοποιήθηκαν επίσης και οι Κονάν, Μάριος Τζαβίδας. Αύριο (Κυριακή 15/11) οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss