Ετοιμη για παραλία; Ετσι αποκτάμε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση | Vita.gr

Είμαστε φανατικοί οπαδοί του welness; Ή μήπως απλά θέλουμε να παρέχουμε τη στοιχειώδη φροντίδα στην επιδερμίδα και τη σιλουέτα μας; Ή πάλι θέλουμε να αποκτήσουμε μία αψεγάδιαστη εμφάνιση στην παραλία, αναδεικνύοντας το υπέροχο, νέο μαγιό μας; Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκουμε, το Vita.gr επίλεξε μερικά από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά καλλυντικά στις καλύτερες τιμές που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας. Καλλυντικά για απολέπιση σώματος, αποτρίχωση, ενυδάτωση, καθαρισμό, αποσμητικά, μακιγιάζ, θεραπείες προσώπου, τα πιο σοφιστικέ beauty gadgets, εργαλεία για το hair styling, όλα αυτά και άλλα τόσα, σε μοναδικές τιμές, μας περιμένουν στο αγαπημένο marketplace που κέρδισε γρήγορα μια θέση στα πιο σημαντικά bookmarks της καθημερινότητάς μας. Σερφάρουμε λοιπόν στο μαγευτικό κόσμο του shopflix.gr και επιλέγουμε ό,τι επιθυμούμε.
Αψεγάδιαστη εμφάνιση στην παραλία: Τι ξεχωρίσαμε

Αντηλιακό Προσώπου Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50+ UVA 

Αποκτήστε το με έκπτωση 51%
Δείτε επίσης: Οι 8 βασικοί κανόνες της παιδικής διατροφής

Eνα πρωτοποριακό έγχρωμο, διάφανο αντηλιακό προσώπου που εξασφαλίζει πολύ υψηλή προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα και προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο.

Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Oral-B Genius X Midnight Μαύρη & Θήκη Ταξιδιού

Αποκτήστε την με έκπτωση 57%  
Αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Επίσης είναι εξοπλισμένη με αισθητήρες κίνησης και ενισχυμένη με τεχνητή νοημοσύνη που αναγνωρίζει τον τρόπο του βουρτσίσματός σας και σας καθοδηγεί σε πραγματικό χρόνο, ώστε να απολαμβάνετε τα καλύτερα αποτελέσματα κάθε μέρα. Μπαταρία λιθίου που διαρκεί πάνω από 2 εβδομάδες με 1 πλήρη φόρτιση.

Serum Estee Lauder Advanced Night Repair Recovery Multi Complex 
Αποκτήστε τον με έκπτωση 25%
Μειώνει την εμφάνιση των πολλαπλών βασικών σημαδιών γήρανσης που προκαλούνται από περιβαλλοντικές επιθέσεις του σύ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss