Ετοιμη για παραλία: Οι must κινήσεις για αψεγάδιαστη εμφάνιση | Vita.gr

Λίγο μετά το Πάσχα συνήθως παίρνουμε τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθούμε επισταμένως με τη φροντίδα του σώματος μας, προκειμένου να εμφανιστούμε στην παραλία. Ετσι ξεκινάμε διατροφή, πίνουμε πολλά υγρά, κάνουμε αποτοξίνωση, γραφόμαστε στο γυμναστήριο κ.ά, με στόχο να αντικρίσουμε όσο πιο άμεσα γίνεται την πιο βελτιωμένη εκδοχή μας στον καθρέφτη. Μαζί με όλα αυτά όμως φτιάχνουμε κι ένα πλάνο περιποίησης που ταυτόχρονα θα τονώσει την ψυχολογία μας. Εκτός από το μανικιούρ – πεντικιούρ, να τι άλλο βάζουμε σε προτεραιότητα.
# Καθημερινά…
Το ντους αποτελεί την πιο γρήγορη κίνηση καθημερινής φροντίδας και υγιεινής του σώματος, που το προετοιμάζει για το επόμενο βήμα της θρέψης.
Δείτε επίσης: Μυοκαρδίτιδα: Πόσο πιθανή είναι η εμφάνισή της μετά τον εμβολιασμό σε παιδιά
Τι κάνουμε: Επιλέγουμε την κατάλληλη σύνθεση για το τύπο μας, που καθαρίζει απαλά και σέβεται την ισορροπία της επιδερμίδας εξαιτίας της φόρμουλας με φυσιολογικό pH. Επιπλέον θέλουμε να είναι δερματολογικά ελεγμένο και να αφήνει απαλή και ελαστική την επιδερμίδα, με μία αίσθηση άνεσης.
# Ανανέωση…
Ισως να τη θεωρούμε βαρετή, όμως η απολέπιση είναι απαραίτητη για να αντιμετωπίσουμε θαμπή επιδερμίδα του σώματος, και κυρίως στα πόδια και τα χέρια μας.
Τι κάνουμε: Μετά το ντους, απλώνουμε με τις παλάμες μας ένα scrub σε βρεγμένη επιδερμίδα και τρίβουμε απαλά για μερικά λεπτά. Επιμένουμε περισσότερο εκεί όπου το δέρμα είναι πιο παχύ. Δηλαδή στους αγκώνες και τα γόνατα και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss