Ευρωλίγκα: Η βαθμολογία μετά την 8η αγωνιστική (photos)

Ευρωλίγκα: Ο Μίσιτς ήταν ο πρωταγωνιστής στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντόλου Εφές οδηγώντας τους Τούρκους στο «διπλό» – Πέρασαν από Βελιγράδι και Αστρομπάλ οι Ρεάλ Μαδρίτης και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, αντίστοιχα, νέα νίκη για Μπάγερν.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Βόβορα δεν κατάφεραν να συνεχίσουν την παράδοση που είχαν «χτίσει» κόντρα στην Αναντόλου Εφές, μια και το «συγκρότημα» του Αταμάν είχε σε απίστευτη βραδιά τον Βασίλιε Μίσιτς, ο οποίος σημείωσε 33 πόντους, σημειώνοντας ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα. Έτσι, οι Τούρκοι πήραν τη νίκη 80-77 στο ΟΑΚΑ και υποχρέωσαν το «τριφύλλι» στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, με το ρεκόρ του να είναι πλέον 2-4.

Από εκεί και πέρα, η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει την… τρελή κούρσα της, καθώς επιβλήθηκε 90-79 της Βαλένθια στην Γερμανία και παρέμεινε στην δεύτερη θέση με ρεκόρ 6-2, ήτοι με μία ήττα περισσότερη από την Μπαρτσελόνα που είναι στο 7-1 και την κορυφή.

Παράλληλα, σημαντική… ανάσα πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία νίκησε 73-67 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι και βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-4 την στιγμή που οι Σέρβοι έπεσαν στο 3-5. Με το «διπλό» από το «Αστρομπάλ» έφυγε η Ζενίτ, επικρατώντας 66-53 της Βιλερμπάν και την… βύθισε ακόμα περισσότερο στο 1-5. Οι Ρώσοι έχουν ρεκόρ 3-1. Τέλος, το ματς της Χίμκι με την Αρμάνι Μιλάνο δεν πραγματοποιήθηκε λόγω κορονοϊού.

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου
Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου 75-71
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπασκόνια 89-86
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ζαλγκίρις 85-57
Μπαρτσελόνα – Φενερμπαχτσέ 97-55

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης 67-73
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντόλου Εφές 77-80
Μπάγερν Μονάχου – Βαλένθια 90-79
Βιλερμπάν – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 53-66
Χίμκι – Αρμάνι (αναβλήθηκε)

Δείτε στην gallery την βαθμολογία…

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss