Εφές – Άλμπα 84-76: “Ξύπνησαν” στο β’ οι Τούρκοι

Εφές

Η Αναντολού Εφές πήρε τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου με 84-76, παίζοντας καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στην τρίτη περίοδο.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στο παρκέ και η αλήθεια είναι ότι καμία δεν μπόρεσε να πάρει το προβάδισμα και να χτίσει πάνω του.

Ωστόσο το 18-18 της πρώτης περιόδου, άλλαξε γρήγορα, μιας και η τουρκική ομάδα δεν θύμιζε σε τίποτα τον σύλλογο που πέρυσι (όσο κράτησε η σεζόν) ήταν πρώτος και τρομοκρατούσε όποιον έβρισκε μπροστά του.

Με τον Τζέισον Γκρέιντζερ (14 π.) να κάνει ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αΐτο Ρενέσες κατάφερε να πάρει τα ηνία και να κλείσει το πρώτο ημίχρονο στο +8 (36-44).

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν… ξύπνησε και με τον Μίτσιτς -ο οποίος έμεινε στους 4 πόντους στο πρώτο μισό- κατάφερε να επιστρέψει, να πάρει το προβάδισμα και να μην το χάσει μέχρι το τέλος.

Με επιμέρους 26-9, η Εφές δήλωσε παρών στην αναμέτρηση και στην τελευταία περίοδο απλά διατήρησε την απόστασή της από τη γερμανική ομάδα και έφτασε τελικά στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Κορυφαίοι για τους Τούρκους ήταν οι Σίνγκλετον, Μίτσιτς και Λάρκιν, μετρώντας έκαστος από 15 πόντους.

Από πλευράς Άλμπα μόνο ο Γκρέιντζερ είχε καλή παρουσία, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν… άφαντος.

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-44, 62-53, 84-76

Τα στατιστικά:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ EUROLEAGUE

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ EUROLEAGUE

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss