Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης (βίντεο)

Η Ζέτα Μακρυπούλια παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή της Σίσσυς ΧρηστίδουΈλα Χαμογέλα” και αναφέρθηκε στο επιτυχημένο παιχνίδι που παρουσιάζει στον ANT1, Ρουκ Ζουκ, αλλά και στον ανταγωνισμό που φέτος είναι πολύ μεγάλος. 

“Το Ρουκ Ρουζ είναι σπίτι μου πια. Η αλήθεια είναι καμιά φορά που το βλέπω σπίτι μου το βράδυ, αισθάνομαι ότι χαλαρώνω τόσο πολύ όντως σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου με τους φίλους μου… Καμιά φορά με φοβίζει αυτό, γιατί λέω “μήπως παραχαλαρώνω;”, δήλωσε αρχικά η ξανθιά παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια, η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης σε καθημερινή βάση, αλλά εστιάζει στη δουλειά της: “Εγώ γενικά δεν τα παρακολουθώ τα νούμερα, είναι αρχή μου αυτή σε ό,τι και αν κάνω, γιατί πάντα υπάρχουν άνθρωποι που με αγαπούν και με ενημερώνουν, όχι όμως σε καθημερινή βάση. Έτσι, έχω καταφέρει να κρατήσω το κεφάλι μου ήσυχο. Από την άλλη, ο ανταγωνισμός είναι σκληρός, αλλά υπάρχει χώρος για αυτούς που κάνουν κάτι ωραίο, με την καρδιά τους, να συνυπάρχουν”.

Δες το βίντεο:

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss