Ζόρια για Μοντέστο – Βόμβα με Φαν’τ Σιπ – Τον “έφαγε” ο Βιγιαφάνιες – Αυτούς διώχνει ο Μπόλονι | Οι Μιχείες

Το Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Καθημερινά, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Το Σάββατο λοιπόν υπήρξαν αρκετές αποκαλύψεις στην εκπομπή του Sportdog.gr τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για την Εθνική Ελλάδας και το μέλλον του Τζον Φαντ’ Σχιπ!

** Έχασε πόντους ο Φρανσουά Μοντεστό. Ήταν αυτός που είχε υποδείξει τον Σαμπρί Λαμουσί για τον πάγκο της Νότιγχαμ, μία επιλογή που δεν του… βγήκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον απέλυσε μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες.

** Αν στα επόμενα δύο παιχνίδια του Nations League, δεν καταφέρει να πάρει την πρώτη θέση, τότε ο Φαν’τ Σχιπ θα ετοιμάσει βαλίτσες για την Ολλανδία. Τελειώνει πλέον ο χρόνος του Ομοσπονδιακού κόουτς. Η Εθνική είναι δύο βαθμούς πίσω από τη Σλοβενία και παίζει με Μολδαβία εκτός και Σλοβενία στο ΟΑΚΑ.

** Εκκαθαρίσεων συνέχεια στον Παναθηναϊκό με τον Γιάννη Αλαφούζο να καρατομεί τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας Γιάννη Λεβάκο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, από το Τριφύλλι του… χρεώνουν το γεγονός ότι ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει επιστρέψει ακόμα από τον τραυματισμό του και δεν έχει παίξει. Σίγουρα είναι όμως αυτός ο λόγος; Ή του χρεώνουν ότι στις ιατρικές εξετάσεις που πέρασε ο παίκτες, δεν είδε κάποια προβλήματα που είχε ο Αργεντινός; Γιατί πόσο σίγουροι είστε πως «Βίγια» δεν ήρθε στην Ελλάδα με πρόβλημα…

** Ο Λάζλο Μπόλονι έρχεται στον Παναθηναϊκό και ήδη κάποιοι παίκτες νιώθουν ανασφαλείς στο Κορωπί, ειδικά μετά την αποχώρηση του Τσάβι Ρόκα. Δικαιολογημένα ανησυχούν κάποιες από τις… μεταγραφές του. Ο ένας είναι ο Σάντσες (δεξιός μπακ), για τον οποίο κάποιοι είπαν στον Γιάννη Αλαφούζο ότι «Ακόμα και Βέμερ ήταν καλύτερος»! Από εκεί και πέρα, καμπανάκι έχει ηχήσει ενόψει Ιανουαρίου και για έναν εκ των Αιτόρ ή Σαβιέρ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό ΜΠΑΜ από ΠΑΟ! Στέλνει παίκτη στο Τριφύλλι ο… Αντετοκούνμπο – “Βοηθάει” ο Γιαννακόπουλος;

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, newpost.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss