Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ουρανός μετά από πολλούς μήνες ανάδρομης κίνησης επανέρχεται σε ορθή πορεία ανανεώνοντας το πνεύμα σου για καινοτόμες επιχειρηματικές ιδέες ή ιδέες για το πως θα λύσεις οικονομικά θέματα ή θα αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Επίσης σήμερα ο Ήλιος και ο Πλούτωνας συναντιούνται στον 10ο οίκο σου, φέρνοντας έντονα συναισθήματα ή και φόβους στην επιφάνεια, που σχετίζονται με την πορεία της ζωής σου, τις φιλοδοξίες, την καριέρα και τη φήμη σου. Είναι ιδανική η περίοδος για να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Η συναισθηματική σου ζωή κρύβει εκπλήξεις, είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι.

Ταύρος
Ο Ουρανός είναι ένας μακροχρόνιος επισκέπτης του ζωδίου σου και σήμερα τελειώνει την ανάδρομη πορεία του. Έτσι το θάρρος σου αυξάνεται και η  ανεξαρτησία σου γίνεται μια ισχυρότερη κινητήρια δύναμη σου. Αυτή η αλλαγή μπορεί να αλλάξει τα επαγγελματικά κίνητρα σου ή θα μπορούσε να δείξει μια στιγμή που σχετίζεται με τους στόχους και την πορεία ζωής σου. Σήμερα επίσης ο Ήλιος και ο Πλούτωνας συναντιούνται στον 9ο οίκο σου, ζητώντας σου να αναπτυχτείς μέσα από τις πεποιθήσεις σου, τις ιδέες και τις στάσεις σου. Η καλή σου διάθεση παρασύρει τον ερωτικό σύντροφό σου στο πάθος και το ρομαντισμό. Εσύ που είσαι μόνη, οι ιδέες και οι αντιλήψεις σου αλλάζουν κάνοντας σε πιο γοητευτική και ακαταμάχητη.

Δίδυμοι
Ο Ουρανός στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής τελειώνει σήμερα τον ανάδρομο κύκλο του κι αυτή η άμεση στροφή μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι πιο δυναμική και αποφασισμένη στο να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου. Επίσης μπορεί να ξυπνήσει άγνωστα συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες. Μπορείς να ωφεληθείς από την έρευνα σε βάθος είτε πρόκειται για την επαγγελματική είτε για τη συναισθηματική σου ζωή. Η βραδιά είναι ιδανική για ρομαντισμό, πάθος και τρυφερότητα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και κατάκτησε το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Η κοινωνικότητά σου ανανεώνεται με τον Ουρανό να στρέφεται άμεσα σε ορθή πορεία ξυπνώντας παράλληλα την ανάγκη σου για αλλαγές. Επίσης μπορεί να υπάρξουν απροσδόκητες αποκαλύψεις στον κοινωνικό σου κύκλο ή εκπλήξεις που σχετίζονται με τους στόχους και την ευτυχία σου. Οι σχέσεις ή τα συναισθήματα για κάποιον μπορεί να είναι έντονα καθώς ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου είναι αισθητά βελτιωμένο κι έτσι μπορείτε να κάνετε κοινά όνειρα. Εσύ που είσαι μόνη, σου δίνονται οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες αυτήν τη φορά να κάνεις τις σωστές επιλογές.

Λέων
Μετά από πέντε μήνες ανάδρομης κίνησης του Ουρανού σήμερα επανέρχεται σε ορθή φορά. Έτσι το επόμενο διάστημα το πνεύμα σου ενισχύεται για να βρεις το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στην πληρότητα και την επιτυχία. Η ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι προσωπικούς και επαγγελματικούς κινδύνους μεγαλώνει. Επίσης είναι μια εξαιρετική στιγμή για να επιλύσεις ένα περίπλοκο θέμα ή πρόβλημά σου.  Μοιράσου σκέψεις, όνειρα και προβληματισμούς με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σε απασχολεί αρκετά το παρελθόν όμως σε κάνει πιο δυνατή και επιλεκτική.

Παρθένος
Ο Ουρανός σε ορθή πορεία μετά από μια διάρκεια ανάδρομης κίνησης πέντε μηνών, ανανεώνει τα κίνητρά σου και σου δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσεις τις πνευματικές σου πεποιθήσεις. Η γενική πίστη σου στο σύμπαν και τη ζωή αυξάνεται. Είναι πιο εύκολο να κάνεις αλλαγές με αυτήν τη μετατόπιση καθώς είσαι πολύ πιο θαρραλέα. Ο Πλούτωνας επίσης σήμερα ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο, ο οποίος φωτίζει τα βαθύτερα συναισθήματα, τις επιθυμίες, αλλά και τους φόβους σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου και η συμπεριφορά του κάνουν τη ζωή σου ακόμα πιο γεμάτη. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις και πως να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Ζυγός
Με τον Ουρανό σε ορθή πορεία τα προβλήματα με τα χρέη, τα δάνεια ή την οικονομική υποστήριξη φαίνονται πιο απλά και η επίλυση τους γίνεται πιο εύκολη από σήμερα. Επίσης σήμερα ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα και φωτίζονται περιοχές δυσαρέσκειας ή υπερβολικής προσκόλλησης. Με επιπλέον γνώση και αυτογνωσία αποδίδεις καλύτερα στα εργασιακά. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται μια ανανέωση και τώρα είναι ευκαιρία να το κάνεις. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να επουλώσεις τις πληγές σου και να προχωρήσεις μπροστά.

Σκορπιός
Ο Ουρανός σε ορθή πορεία φέρνει σαφήνεια ή κίνηση προς τα εμπρός σε μια συνεργασία. Έχεις μια καλύτερη αίσθηση για τις σχέσεις σου που κατά καιρούς έχουν τα πάνω και τα κάτω τους. Επίσης, είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα φέρνει κάποιους φόβους σου στην επιφάνεια που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου είναι καιρός να προχωρήσει ένα βήμα μπροστά. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε και μην κλείνεσαι στις ανασφάλειές σου.

Τοξότης
Ο Ουρανός σε ορθή πορεία αυξάνει την εμπιστοσύνη σου στη μεταφορά καινοτόμων ιδεών στη δουλειά ή στις αναζητήσεις υγείας και ευεξίας. Η αναμονή του απροσδόκητου όσον αφορά στις καθημερινές ρουτίνες και τα χρονοδιαγράμματα έρχεται πιο εύκολα και φυσικά τώρα, ενώ τους τελευταίους μήνες ίσως να είχες αισθανθεί συχνά το θύμα των χαοτικών προγραμμάτων. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα εξυπηρετεί στην απαλλαγή από βάρη, ανασφάλειες και φοβίες. Εάν κάτι σε φοβίζει στη σχέση με τον αγαπημένο σου συζήτησέ το μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και άλλαξε συνήθειες.

Αιγόκερος
Η ορθόδρομη πλέον πορεία του Ουρανού βοηθά στο να ελευθερώσεις την καρδιά και τη δημιουργικότητά σου. Το απρόβλεπτο στη ρομαντική σου ζωή εξακολουθεί να είναι θέμα με τον Ουρανό στον ηλιακό 5ο οίκο σου, αλλά έχεις την τάση να συνεργάζεσαι με αυτές τις ενέργειες αντί να τις πολεμάς. Επίσης, σήμερα ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Πλούτωνα διεγείροντας και βελτιώνοντας τα ένστικτά σου. Το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου ίσως να είναι λίγο άβολο όμως μην σκέφτεσαι αρνητικά. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα πλέον να επιλέγεις και όχι να σε επιλέγουν.

Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σου Ουρανός επανέρχεται σε ορθή πορεία ανεφοδιάζοντάς σε με σιγουριά και δυναμισμό. Η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα επίσης σήμερα, σε βοηθά να δεις τις καταστάσεις στη ζωή σου που μπορεί να σε έχουν οδηγήσει σε αυτοκαταστροφική συμπεριφορά ή να βρεις τα σημεία που σου δημιουργούν ανασφάλεια. Η αποφασιστικότητα σου σε βγάζει από τη δύσκολη θέση τουλάχιστον για σήμερα. Ο ερωτικός σύντροφός σου είναι ιδιαίτερα τρυφερός μαζί σου, όμως έχεις μια τάση να στέκεσαι σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες εξελίξεις σχετικά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σου προκαλούν ικανοποίηση.

Ιχθείς
Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες ο Ουρανός βοηθά στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης στα ενδιαφέροντα, στις επικοινωνίες ή τις μελέτες σου καθώς ανοίγονται μπροστά σου νέοι δρόμοι και ευκαιρίες. Επίσης, σήμερα η ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει τον κοινωνικό σου τομέα και φωτίζει δυσκολίες με φίλους ή περίπλοκα συναισθήματα για την κοινωνική σου ζωή. Η σχέση με το σύντροφό σου ανανεώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, οι επικοινωνίες με φίλους ή θαυμαστές του παρελθόντος σου ανεβάζουν τη διάθεση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss