Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σε αυτήν τη φάση που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Καλό θα ήταν και θα βοηθούσε εάν είχες περισσότερο χρόνο να συνδεθείς με τα συναισθήματά σου. Οι σχέσεις σου μπορεί να είναι περίπλοκες και υπάρχει μια τάση για πιο ιδιωτικές σου στιγμές. Θα προτιμήσεις να απομονωθείς λίγο και να απολαύσεις τη μοναξιά σου. Συγκεντρώσου στις δικές σου εργασιακές υποθέσεις και μην αφήνεις κανέναν και τίποτα να αποσπάσει τη σκέψη από τους στόχους  σου. Είσαι απόμακρη με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως θα πρέπει να του δώσεις και μια εξήγηση. Εσύ που είσαι μόνη, επικεντρώσου στις δικές σου ανάγκες και μην ενθουσιάζεσαι από νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Ο κυβερνητικός σου πλανήτης η Αφροδίτη είναι πλέον φιλοξενούμενος στον κοινωνικό σου τομέα μέχρι τις 21/3. Μια υποστηρικτική θέση για σένα που σου δίνει την ευκαιρία να προσελκύσεις αυτά που θέλεις στη ζωή σου και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μπορείς να αποκτήσεις μια ισχυρή αίσθηση εκπλήρωσης στα εργασιακά μέσω των συνδέσεων με τους άλλους. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για αυτό και θέλεις να περάσεις τρυφερές στιγμές με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, αν και έχεις τις κλειστές σου, κάποια αγαπημένα πρόσωπα σε τραβούν από τη μοναξιά σου.

Δίδυμοι
Τις επόμενες εβδομάδες θα μπορείς ευκολότερα να συνεργαστείς και να γοητεύσεις τους άλλους ιδιαίτερα σε δημόσιους ή επαγγελματικούς χώρους. Ο Ήλιος μετακόμισε την περασμένη εβδομάδα στον 10ο ηλιακό σου οίκο, της καριέρας και της φήμης και τώρα η Αφροδίτη κάνει το ίδιο.  Οι ευθύνες στην αγάπη γίνονται σαφέστερες ή μπορεί να υπάρξει μια ευχάριστη ώθηση στην καριέρα σου. Μια δυσκολία συγκέντρωσης στα εργασιακά μπορεί να σου προκαλέσει άγχος. Θέλεις να αποστασιοποιηθείς λιγάκι συναισθηματικά από τον αγαπημένο σου όμως κάνε το με τακτ. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τα με τον εαυτό σου προτού ενδώσεις στο φλερτ.

Καρκίνος
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία με το δικό σου ζώδιο και θα συνεχίζει να βελτιώνει τη ζωή σου με λεπτούς αλλά μαγικούς τρόπους μέχρι τις 21/3. Αυτή η διέλευση σε εμπνέει αναδεικνύοντας τα φυσικά σου ταλέντα τα οποία απολαμβάνουν όλοι.  Επίσης η επιθυμία σου για ποικιλία και διαφορετικότητα μεγαλώνει. Στα εργασιακά οι άλλοι θαυμάζουν τις ικανότητες και την ευελιξία σου. Η σχέση με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή, καθώς υπάρχουν στιγμές που απορροφάσαι από τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να συναναστραφείς μόνο με ανθρώπους που εμπιστεύεσαι.

Λέων
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον 8ο ηλιακό σου οίκο για μια διαμονή μέχρι τις 21/3. Αυτός ο κύκλος ενθαρρύνει την επιθυμία να είσαι κοντά με κάποιον ή να αφιερώσεις επιπλέον χρόνο σε ένα έργο ή μια επιχείρηση που αγαπάς. Η επίτευξη ειρηνικών συμφωνιών σχετικά με τα χρήματα είναι δυνατή ή μπορεί να είναι ευκολότερο να βρεις υποστήριξη ή βοήθεια. Η Σελήνη περνά τη μέρα στο δικό σου ζώδιο, ζωντανεύει τα συναισθήματά σου και σε κάνει πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον αναζητάς κάτι σταθερό και μόνιμο στη ζωή σου και όχι κάτι περιστασιακό και ανούσιο.

Παρθένος
Η Αφροδίτη μετακινείται στον τομέα των συνεργασιών σου σήμερα, ενθαρρύνοντας μια ευχάριστη εστίαση στις σχέσεις σου τις επόμενες εβδομάδες. Ο Ήλιος βρίσκεται ήδη σε αυτόν τον τομέα του ηλιακού σου χάρτη και μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και ενέργεια σε σχέσεις, εξισορρόπηση και εναρμόνιση. Μπορείς προς το παρόν να συμβιβαστείς με κάποιες καταστάσεις στα εργασιακά κι αυτό σε βοηθά να καταστρώσεις τις στρατηγικές σου. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ανανεώνεται χωρίς να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου αυξάνεται καθώς και ο αριθμός των θαυμαστών σου.

Ζυγός
Η Αφροδίτη ξεκινά τη διέλευσή της στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου κι έτσι οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για να φέρουν περισσότερη αρμονία, απόλαυση ακόμα και αισθητική έκκληση στην καθημερινότητα και στο εργασιακό περιβάλλον σου. Η αποκατάσταση της ισορροπίας στις εργασιακές σχέσεις μπορεί να είναι στο επίκεντρο και ίσως να προκύψουν κάποιες ορισμένες κοινωνικές ευκαιρίες μέσω των καθημερινών σου ρουτινών. Σήμερα η Σελήνη περνά τη μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και προτιμάς να εστιάζεις στα όνειρα και τα σχέδιά σου, χωρίς όμως να αφήνεις τον ερωτικό σύντροφό σου μακριά από αυτά. Εσύ που είσαι μόνη, γοητεύεσαι έντονα από ένα νέον πρόσωπο.

Σκορπιός
Η Αφροδίτη κινείται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις τον εαυτό σου, το μαγνητισμό και την προσωπική σου δημοτικότητα. Η Αφροδίτη προσφέρει ευγένεια, δυνάμεις έλξεις, ώθηση για αλληλεπίδραση και σημαντική γοητεία στον ηλιακό οίκο της έκφρασης, της δημιουργικότητας, του ρομαντισμού, των παιδιών και της ψυχαγωγίας. Ωστόσο η σημερινή Σελήνη αυξάνει την αίσθηση ευθύνης απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, βάλε σε προτεραιότητα τις δικές σου ανάγκες.

Τοξότης
Η Σελήνη κατευθύνεται σήμερα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, ο Ήλιος έχει περάσει σε αυτό το μέρος του ηλιακού σου χάρτη την περασμένη εβδομάδα και με την Αφροδίτη τώρα εδώ, υπάρχει ακόμα πιο έντονη εστίαση στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα υπάρχει μεγάλη ενέργεια που ενισχύει τη δημιουργικότητά σου στα εργασιακά. Στη σχέση με τον αγαπημένο σου προστίθεται πάθος και ρομαντισμός. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου ενισχύεται και μπορείς να κατακτήσεις τους πάντες.

Αιγόκερος
Η Αφροδίτη κατευθύνεται στον 3ο ηλιακό σου οίκο για μια παραμονή άνω των τριών εβδομάδων. Αυτή η κίνηση φέρνει ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στα προσωπικά σου ενδιαφέροντα, στο μυαλό, τη μάθηση και τη σύνδεση και αυξάνει τον παράγοντα απόλαυση. Είσαι σε άριστη κατάσταση για να εκφραστείς, για κοινωνική περιέργεια, να μάθεις και να μοιραστείς ιδέες με άλλους. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ξαναβρίσκει τις ισορροπίες της. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να περιμένεις τα καλύτερα για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή. 

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σε ωθεί να κινηθείς με τη διαίσθησή σου μεγαλώνοντας την ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια κυρίως σε ότι σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Δώσε μεγαλύτερη έμφαση στις λεπτομέρειες των εργασιακών σου υποχρεώσεων και μην επηρεάζεσαι από το κλίμα έντασης και ανασφάλειας που επικρατεί. Καιρός να προστεθεί πάθος, έρωτας και ρομαντισμός στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην αποκλείεις μια νέα γνωριμία να εισβάλλει αναπάντεχα στη ζωή σου.

Ιχθείς
Η τρυφερή και στοργική Αφροδίτη περνά στο δικό σου ζώδιο και επαναφέρει την αρμονία στη ζωή σου και τις σχέσεις σου. Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται φέρνοντας και ταυτόχρονα ευκαιρίες. Οι ομαδικές συνδέσεις στα εργασιακά αποδίδουν καλύτερα για αυτό προς το παρόν φρόντισε να προσαρμοστείς σε αυτές. Η σχέση με το σύντροφό σου ανανεώνεται και το πάθος αναζωπυρώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου και τα καλύτερα που έρχονται. 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss