Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στο ζώδιο του Λέοντα και εναρμονίζεται με την Αφροδίτη στον Τοξότη και τον Άρη στον Κριό. Αυτό το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της φωτιάς σε παρακινεί και ενθαρρύνει την παιχνιδιάρικη επιδίωξη των επιθυμιών σου. Για αυτό και η μέρα σου δείχνει ενδιαφέρον και ως προς τη σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και τους φίλους όσο και με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρίσκεις τρόπους για να περάσεις όμορφα ανακαλύπτοντας νέα ενδιαφέροντα.

Ταύρος
Είναι μια εποχή που μπορείς να εμπνεύσεις και να γοητεύσεις τους άλλους με τις ιδέες σου. Είσαι έτοιμη να εφαρμόσεις ό,τι έχεις μάθει και τώρα μπορείς και να νιώθεις ενθουσιασμένη για την επίτευξη ενός μακροπρόθεσμου στόχου. Είναι καιρός να απαλλαγείς από τους περιορισμούς που σε δεσμεύουν δημιουργώντας χώρο για νέους τρόπους έκφρασης. Αυτή τη θετική σου διάθεση τη μεταδίδεις και στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αισιόδοξη και έτοιμη να πολιορκήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι
Αρκετό ενδιαφέρον έχει η μέρα σου και περνά ευχάριστα. Κάνεις αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον και ξέρεις πολύ καλά πως όταν πραγματικά θέλεις κάτι το αποκτάς και το κατακτάς. Ενδιαφέρουσες συζητήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα ενισχύουν το πάθος σου για επιτυχία και διάκριση. Άσε τη φαντασία σου να οργανώσει την ατμόσφαιρα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόψε η διάθεση σου για φλερτ βρίσκεται στο κόκκινο.

Καρκίνος
Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση σήμερα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου είτε με πράξεις, είτε με λόγια. Είσαι ακόμη εξαιρετικά δεκτική σε αυτά που λένε οι άλλοι. Επίσης είναι η κατάλληλη στιγμή για διαπραγματεύσεις και μια οργανωμένη προσέγγιση των θεμάτων σου. Η μετακίνηση της Σελήνης αργότερα σήμερα στον τομέα των επικοινωνιών σου σε εμπνέει και πείθεις. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου έχει αρχίσει να σταθεροποιείται και η ατμόσφαιρα να μυρίζει έρωτα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να διεκδικήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Αν περίμενες μια λύση σε ένα θέμα θα έρθει τώρα ή θα έχεις μεγαλύτερη κατανόηση μιας κατάστασης. Κυκλοφορούν καλές ιδέες και εκτιμώνται οι προσφορές σου, η υποστήριξη ή η βοήθεια που χρειάζεσαι. Μπορεί επίσης να ρίξεις τις τελευταίες σου πινελιές σε ένα σημαντικό έργο ή να σφραγίσεις μια συμφωνία. Είναι απίθανο να σε απογοητεύσει ο ερωτικός σύντροφος σου σε ό,τι και να του εξομολογηθείς. Εσύ που είσαι μόνη, η καλή διάθεση είναι μεταδοτική.

Παρθένος
Είσαι σε εξαιρετική θέση για αφοσίωση σε ένα δημιουργικό στόχο ή κάποιοι να εκτιμήσουν την αφοσίωση ή την προθυμία σου να κάνεις θυσίες. Η επίλυση προβλημάτων προτιμάται ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της ημέρας. Ένα οργανωμένο, υπομονετικό και αποφασιστικό πλαίσιο σκέψης μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις ακόμα και τα πιο περίπλοκα προβλήματα και να μειώσεις το άγχος. Φαίνεσαι αποφασισμένη να κερδίσεις και να εντυπωσιάσεις τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη.

Ζυγός
Η διευκρίνιση των συναισθημάτων σου μπορεί να είναι επιτυχής. Ενδέχεται να λάβεις ειδήσεις που περίμενες ή να επικοινωνήσεις με κάποιον που σε ευχαριστεί. Είναι πιθανό να διαπιστώσεις πως με την  οικογένεια και τους στενούς φίλους μπορείς να ταιριάξεις καλύτερα και να μοιραστείς το χώρο και τις σκέψεις. Οι διαπραγματεύσεις επίσης με την οικογένεια ή για το σπίτι μπορούν να πάνε καλά. Επίλεξε δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφο σου που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, η μέρα σου περνά ευχάριστα με ειδήσεις και τηλεφωνήματα.

Σκορπιός
Μπορεί να είναι μια στιγμή για την ολοκλήρωση ενός ζητήματος που σχετίζεται με έργα φιλίας, μάθησης ή επικοινωνίας, για αυτό η μέρα σου έχει αρκετό ενδιαφέρον. Ασχολήσου με τα χόμπι σου ή βρες καινούρια που θα σου εξασφαλίζουν στιγμές χαλάρωσης. Ένα ισχυρό αίσθημα συντροφικότητας επικρατεί στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεσαι πλέον αποφασισμένη να μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε ξαναπληγώσει.

Τοξότης
Φυσικές, παρηγορητικές δραστηριότητες σήμερα σε ελκύουν καθώς και οι συνομιλίες για τα χρήματα μπορεί να είναι ικανοποιητικές και να σου ανοίξουν τα μάτια. Είναι μια ευνοϊκή στιγμή για τη διαπραγμάτευση συμβάσεων ή ευκαιριών και ίσως να κάνεις μια συμφέρουσα αγορά. Η συναισθηματική σου ζωή σου παρέχει αυτά που χρειάζεσαι κυρίως για εσένα που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση. Αν είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Αιγόκερος
Σήμερα σε απασχολούν ιδιαίτερα οι στόχοι και τα μελλοντικά σχέδια σου. Ωστόσο μπορεί να είναι μια αρκετά επικοινωνιακή μέρα και μπορεί να απολαύσεις την προσοχή σου στα ενδιαφέροντα, τις μελέτες ή τις συνδέσεις σου. Έχεις μεγαλύτερη περηφάνια για τις ικανότητες σου να υποστηρίζεις και να εναρμονίζεσαι με τους αγαπημένους σου. Κατά συνέπεια και η σχέση με τον αγαπημένο σου εξελίσσεται ιδανικά. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει εύκολα.

Υδροχόος
Μπορείς να είσαι απίστευτα δημιουργική σήμερα καθώς η διαίσθηση σου είναι πολύ ισχυρή. Μπορείς επίσης να βρεις αξιόπιστες λύσεις σε προβλήματα ακόμα και αν τα βήματα που καλείσαι να κάνεις δεν είναι και τόσο παραδοσιακά. Είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις νέες προκλήσεις ή να βελτιώσεις αυτά που ήδη κάνεις. Η σχέση με τον αγαπημένο σου αλλάζει μορφή και τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση ή μια επικοινωνία με άτομο του παρελθόντος είναι ένα ισχυρό σενάριο.

Ιχθείς
Αυτή μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για ανταλλαγή ιδεών, φιλίες, δικτύωση και ανταλλαγή ιστοριών και εμπειριών. Μπορεί να αναπτύξεις έντονα συναισθήματα για κάποιον ή κάτι που χρειάζεται την υποστήριξη σου ή τις κατευθύνσεις σου. Εξομολογήσου τα συναισθήματα σου στον άνθρωπο σου και μη φοβηθείς να του δείξεις τις αδυναμίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητα σου φέρνει νέες ευκαιρίες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss