Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (10/11)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Ο Ερμής περνά στον τομέα της οικειότητάς σου όπου και θα παραμείνει έως την  1/12. Αυτό το διάστημα μπορείς να συμμετέχεις και να ενδιαφέρεσαι με πάθος για τα έργα, τις μελέτες, τις συζητήσεις και τις σκέψεις για τις επόμενες εβδομάδες.  Είναι πιθανό επίσης αυτό το διάστημα να κάνεις μερικές χρήσιμες αποκαλύψεις για χρήματα, χρέη, κίνητρα, σχέσεις,  προσκολλήσεις και προσωπική ψυχολογία. Ωστόσο οι αρμονικές πτυχές του Ήλιου και μετά του Δία και του Πλούτωνα  ενθαρρύνουν τη συνεργασία και ευνοούν τα επαγγελματικά σου. Δημιούργησε όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να εξασφαλίσεις ένα κλίμα ασφάλειας και άνεσης στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανάγκη σου να εκφραστείς και ο αυθορμητισμός σου κερδίζουν το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των συνεργασιών σου όπου θα παραμείνει έως την 1/12.  Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες ενδέχεται να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες που έμειναν στη μέση ή μπορεί να εμφανιστούν πληροφορίες που σου διέφυγαν το προηγούμενο διάστημα. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στον παιχνιδιάρικο ηλιακό 5ο οίκο σου και φαίνεται να χρειάζεσαι δημιουργικά και ενδιαφέροντα στοιχεία για να ανοιχτείς συναισθηματικά. Παρά τον εγκλεισμό δεν αποκλείονται νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Τα σχέδια ή τα έργα σου που ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα και αντιμετώπισαν καθυστερήσεις λόγω ελλείψεων πληροφοριών, αρχίζουν να εξελίσσονται και να κερδίζουν δυναμική. Σήμερα η Σελήνη περνά στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για αυτό και το ενδιαφέρον σου εστιάζεται εκεί. Έχεις αρκετό χρόνο στη διάθεσή σου για να τον αφιερώσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, έρχονται αποκαλύψεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Καρκίνος
Ο Ερμής επιστρέφει σήμερα στον δημιουργικό 5ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα είσαι σε εξαιρετική θέση για να προωθήσεις έργα και επαγγελματικές επιδιώξεις. Σήμερα υπάρχουν καλές ευκαιρίες για να εκφραστείς στοργικά τόσο στον αγαπημένο σου, όσο και στα άτομα που έχουν περάσει τα συναισθηματικά τεστ σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις αντίξοες συνθήκες το πλανητικό σκηνικό γίνεται σύμμαχός σου και δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει και τι μπορεί να σου φέρει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Λέων
Ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και θα συνεχίσει να επηρεάζει αυτόν τον τομέα μέχρι την 1/12. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες έχεις τη δυνατότητα να βρεις λύσεις, να βελτιώσεις τις όποιες συνθήκες και να ανανεώσεις παλιές μεθόδους. Η ανάγκη σου για συναισθηματική σταθερότητα σε κάνει πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μια επανασύνδεση είναι ένα πολύ υπαρκτό σενάριο.

Παρθένος
Τώρα και τις επόμενες εβδομάδες τα έργα που άφησες ή έμειναν ημιτελή λόγω καθυστερήσεων, αρχίζουν να εξελίσσονται. Φτάνουν οι πληροφορίες που χρειάζεσαι και έχεις περισσότερο χρόνο για να εξερευνήσεις καλύτερα τις καταστάσεις και τις λεπτομέρειες. Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο, καθιστώντας την κατάλληλη στιγμή για να τιμήσεις τις συναισθηματικές και προσωπικές σου ανάγκες. Απόλαυσε το πάθος και την τρυφερότητα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια είδηση ή μια αναπάντεχη συνάντηση με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει κάνει την καρδιά σου να  χτυπά σαν τρελή.

Ζυγός
Ο Ερμής αφήνει το ζώδιό σου και μπαίνει στον 2ο ηλιακό σου οίκο. Αυτή η διέλευση βοηθά στο να πλησιάσεις, αντιμετωπίσεις τα οικονομικά μέσα από μια νέα ανανεωμένη προοπτική. Μπορείς να εξασφαλίσεις εισόδημα μέσα από την επικοινωνία και τη δικτύωση. Σήμερα μπορείς να επαναφέρεις τη συναισθηματική σου ενέργεια, να περάσεις όμορφα με τον αγαπημένο σου και να απομονώσεις τις σκέψεις σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επαναφορά του παρελθόντος ικανοποιεί τουλάχιστον τον εγωισμό σου, ανεξάρτητα από τις αποφάσεις σου.

Σκορπιός
Ο Ερμής περνά στο ζώδιό σου σήμερα και θα παραμείνει έως την 1/12. Φιλοξένησες αυτόν τον πλανήτη επικοινωνίας πολύ πρόσφατα, αλλά στη συνέχεια με την ανάδρομη πορεία του σου έδωσε τη δυνατότητα να επεξεργαστείς τις υποθέσεις με λεπτομερέστερο τρόπο. Έτσι τώρα είσαι έτοιμη να πάρεις αποφάσεις που θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Οι συναισθηματικές ανταλλαγές με τον ερωτικό σύντροφο σου εξασφαλίζουν ένα κλίμα ερωτισμού, ασφάλειας και τρυφερότητας. Εσύ που είσαι μόνη, η αποκατάσταση της συναισθηματικής, ερωτικής σου ζωής έρχεται αναπάντεχα.

Τοξότης
Από τώρα και μέχρι την 1/12 θα εξετάσεις έργα, θα εργάζεσαι στο παρασκήνιο και θα απολαύσεις ένα διάλειμμα από την υπερβολική σκέψη. Κοιτάζεις τη ζωή με ένα άλλο μάτι και μαζεύεις πληροφορίες που είχες χάσει στο παρελθόν. Στις 1/12 που ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο θα είσαι πιο έτοιμη να πάρεις αποφάσεις και να εφαρμόσεις τις αλλαγές που επιθυμείς.  Μπορείς να επικοινωνήσεις συναισθηματικά με τον αγαπημένο σου και να συζητήσεις μαζί του προηγούμενα ή προσωπικά θέματα. Εσύ που είσαι μόνη, ένας μυστικός ή πλατωνικός έρωτας σε απασχολεί.

Αιγόκερος
Ο Ερμής μετακινείται στον κοινωνικό σου τομέα κι έτσι είσαι σε μια ισχυρή θέση για δικτύωση, καθώς και οι αναζητήσεις του περασμένου διαστήματος αρχίζουν να αποδίδουν και να φέρνουν αποτελέσματα. Είσαι σε εγρήγορση και μπορείς να μάθεις πολλά από τους φίλους ή τα δίκτυά σου. Μπορείς να περάσεις όμορφα με τον ερωτικό σύντροφό σου επινοώντας νέες ευχάριστες δραστηριότητες. Εσύ που είσαι μόνη, μια φιλία μέσα από την επαναλαμβανόμενη επικοινωνία, αλλάζει μορφή.

Υδροχόος
Ο Ερμής επιστρέφει στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος όπου θα παραμείνει έως την 1/12. Έτσι μπορείς να μοιραστείς τις ιδέες σου ιδιαίτερα σε δημόσιους ή επαγγελματικούς χώρους. Μπορείς να συμπληρώσεις τις πληροφορίες και τις λεπτομέρειες για μακροπρόθεσμους στόχους και σχέδια. Θα πρέπει αυτό το δύσκολο διάστημα να συνδυάζεις το συναίσθημα με τη λογική για να πάει καλά η σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπάθησε αυτό το διάστημα να ασχοληθείς με την προσωπική σου βελτίωση.

Ιχθείς
Ο Ερμής επιστρέφει στον ηλιακό 9ο οίκο σου, του πνεύματος και της περιπέτειας. Έτσι το επόμενο διάστημα θέλεις και μπορείς να επεκτείνεις το μυαλό και τα ενδιαφέροντά σου. Μελέτες ή θέματα που μπορεί να είχες τοποθετήσει στο ράφι τον περασμένο μήνα αρχίζουν να προχωρούν. Η επικοινωνία με τον ερωτικό σύντροφό σου βελτιώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει έστω και μέσω της δικτύωσης.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss