Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (11/11)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Βρίσκεσαι γενικά σε μια περίοδο που επιθυμείς την αρμονία στις στενές σχέσεις σου αν και μπορεί να υπάρξει μια μικρή σύγκρουση, προκειμένου να φτάσει σε ένα απόλυτο επίπεδο ειρήνης. Η υπομονή στα εργασιακά θα σε εξυπηρετήσει καλύτερα αυτό το διάστημα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου χρειάζεται επιπλέον δουλειά από πλευράς σου αυτό το διάστημα προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες.  Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να εκτονώνεις την έντασή σου.

Ταύρος
Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου αρχίζεις να εστιάζεις όλο και περισσότερο στην πρακτική πλευρά της ζωής. Ωστόσο μπορεί να υπάρχουν μικρές μπερδεμένες εντυπώσεις και ευαισθησίες ή ένα αίσθημα απογοήτευσης. Μια μικρή πρόκληση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει να δώσεις προτεραιότητα στην επιθυμία σου να διατηρήσεις την ειρήνη και την αρμονία. Σε αυτό θα σε βοηθήσουν οι ανέμελες και ουδέτερες συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τηλεφωνήματα και ειδήσεις καταφέρνουν να σου δώσουν ικανοποίηση.

Δίδυμοι
Η Σελήνη έρχεται σε αρμονία σήμερα με το ζώδιό σου και η συναισθηματική έκφραση έρχεται πιο φυσικά και αυθόρμητα. Όμως υπάρχει κάποια τάση να βλέπεις μια κατάσταση με λάθος τρόπο ειδικά αν αφορά στο συναίσθημα σου, με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε μια αδέξια όψη. Δεν είσαι σίγουρη για τη λήψη αποφάσεων για αυτό προτίμησε να τις αποφύγεις στα εργασιακά. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι περνά μια δοκιμασία. Εσύ που είσαι μόνη, μην επηρεάζεσαι από τις απόψεις των άλλων, κυρίως αν αφορούν στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος
Δραστηριότητες με σαφείς στόχους τείνουν να πηγαίνουν καλά σήμερα αλλά τα θέματα καρδιάς και συναισθημάτων δεν πηγαίνουν και τόσο καλά. Δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάς ενέργεια για μικρά θέματα. Για εργασιακές αποφάσεις καλύτερα να περιμένεις λιγάκι. Φρόντισε να είσαι τρυφερή και να δείξεις κατανόηση στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια επικοινωνία με πρόσωπο ή κατάσταση του παρελθόντος θα σου δώσει ικανοποίηση, όμως μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα.

Λέων
Οι πρακτικοί στόχοι σου σήμερα σε απασχολούν περισσότερο κυρίως στο πρώτο μισό της ημέρας. Εάν αισθάνεσαι δυσαρέσκεια σε κοινωνικό επίπεδο προσπάθησε να το αντιμετωπίσεις με τη λογική. Επίσης, μπορεί να υπάρξουν απροσδιόριστες επιθυμίες ή μια αίσθηση πως κάτι θέλεις χωρίς να μπορείς να το αναγνωρίσεις. Αφιέρωσε χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου και φρόντισε να περάσετε όμορφα. Εσύ που είσαι μόνη, οι σκέψεις γυρίζουν στο παρελθόν.

Παρθένος
Πρόσεξε σήμερα την τάση σου να εστιάζεις σε όλα εκτός από αυτά που πραγματικά αξίζουν τον κόπο. Μια αβεβαιότητα στην κοινωνική ζωή, τα χρήματα και το ρομαντισμό είναι αρκετά για να σου δημιουργήσουν μια μελαγχολία. Προσπαθείς να είσαι παραγωγική στα εργασιακά όμως οι συνθήκες δεν στο επιτρέπουν και ιδιαίτερα. Ο σύντροφός σου διατίθεται να σε ακούσει και να σου συμπαρασταθεί σε όλα. Εσύ που είσαι μόνη, αγαπημένοι φίλοι προσπαθούν να σου καλύψουν τα περισσότερα κενά.

Ζυγός
Ο εσωτερικός κόσμος σου ή η ιδιωτική σου ζωή μπορεί να βρίσκεται σε έντονη εστίαση, καθώς η Σελήνη όσο περνούν οι ώρες κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο. Οι επιθυμίες επίσης μπορεί να είναι ξαφνικές ή ασυνήθιστες. Η σύγχυση στα εργασιακά είναι προσωρινή για αυτό μην απογοητεύεσαι και εγκαταλείπεις τους στόχους σου. Προσπάθησε να χρωματίσεις και να δώσεις ενδιαφέρον στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόφυγε το να προσπαθείς να ευχαριστείς τους άλλους.

Σκορπιός
Ενώ ξεκινάς τη μέρα γεμάτη δράση και ενέργεια, καθώς προχωρά η μέρα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη πως χρειάζεσαι χαλάρωση. Στόχος σου είναι να  συνδεθείς με τις ανάγκες σου ή να εργαστείς για την ευτυχία σου, αντί να κοιτάς να παίρνεις ενέργεια, ζωντάνια ή και αποδοχή από τους άλλους. Η  προσαρμοστικότητα στα εργασιακά χαρακτηρίζεται απαραίτητη αυτό το διάστημα. Μικρές στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισέ τες με χιούμορ. Εσύ που είσαι μόνη, διατήρησε την επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Ενώ μπορεί να ξεκινήσεις τη μέρα σου με έντονη την ανάγκη να είσαι παραγωγική, όσο περνούν οι ώρες μπορεί να σου δημιουργηθεί η αίσθηση ότι δεν παίρνεις αυτό που θέλεις, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Φρόντισε να ξεκουραστείς και να αναλογιστείς ή να εξετάσεις το ενδεχόμενο να εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε ένα πράγμα τη φορά. Υπάρχει μια ένταση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου που πρέπει να κάνεις μια προσπάθεια να την καταλαγιάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αναπόληση του παρελθόντος μπορεί να σε οδηγήσει σε μια λάθος κίνηση. 

Αιγόκερος
Η Σελήνη κατευθύνεται στην κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος και οι προτεραιότητές σου έρχονται έντονα στο μυαλό σου. Η Αφροδίτη αυτές τις μέρες δείχνει γενικά την αυξημένη διάθεσή σου για δουλειά και επίλυση προβλημάτων. Σκέψου όμως πως ίσως χρειάζεσαι ένα διάλειμμα για καλύτερες επιδόσεις. Μην μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και χαλάς το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τον εγκλεισμό το φλερτ δεν λείπει από την καθημερινότητά σου.

Υδροχόος
Κοινωνικοί ή συναισθηματικοί παράγοντες καθιστούν δύσκολη τη συγκέντρωσή σου στις υποθέσεις σου. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ή να εντοπίσεις το τι θέλεις να κάνεις ή το από που να ξεκινήσεις. Όσο μεγάλα κι αν είναι τα επαγγελματικά σχέδιά σου αυτήν τη στιγμή δεν θα πρέπει να βιάζεσαι. Μην γίνεσαι τόσο απαιτητική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ασχολήσου με δραστηριότητες που θα σε κάνουν να περάσεις ευχάριστα.

Ιχθείς
Η σημερινή διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιους δισταγμούς ή μια παύση. Μια προσωρινή έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στους άλλους μπορεί να επιβραδύνει τους ρυθμούς σου ή να σε αποπροσανατολίσει. Στόχευσε στη διεκπεραίωση των εργασιακών εκκρεμοτήτων σου. Μοιράσου τα όσα σε απασχολούν με τον αγαπημένο σου και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις και τηλέφωνα γεμίζουν ευχάριστα τη μέρα σου.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss