Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (12/10)

Πώς θα είναι η Δευτέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Αρκετά ευνοϊκή χαρακτηρίζεται η σημερινή Δευτέρα για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών σου, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη στις ανάγκες και τους στόχους σου. Κάποιες δυσκολίες στα εργασιακά δεν χρειάζεται να σε αγχώνουν. Μπορείς εύκολα να τις ξεπεράσεις, έστω κι αν χρειαστεί να πιεστείς και να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει. Ο ερωτισμός σου βρίσκεται στα ύψη κι έτσι η βραδιά με το σύντροφό σου φαντάζει ιδανικά ευχάριστη και ενδιαφέρουσα. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους να ανεβάσεις την αυτοπεποίθησή σου και μην κυνηγάς φαντάσματα του παρελθόντος. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ταύρος
Διάφορες εξελίξεις και ειδήσεις σήμερα σε αποδιοργανώνουν και σου δημιουργούν εκνευρισμό. Διατήρησε την υπομονή σου και μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για να καλύψεις εκκρεμότητες στα εργασιακά και να καταστρώσεις τα επόμενα βήματα και τη στρατηγική σου. Μην δημιουργείς αποστάσεις με το σύντροφό σου για το τίποτα, έστω κι αν ειπωθεί και μια κουβέντα παραπάνω να ξέρεις πως δεν έχει πρόθεση να σε πληγώσει. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις τη δυνατότητα να γεμίσεις ευχάριστα την ώρα σου με τους ήδη υπάρχοντες θαυμαστές σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Δίδυμοι
Πολλά μπορείς να καταφέρεις σήμερα αρκεί να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Πίστεψε και επένδυσε σε νέα εργασιακά ξεκινήματα και συνεργασίες. Δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορούν να σου φέρουν και πού μπορούν να καταλήξουν. Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, με την Αφροδίτη να σου δίνει όλη τη λάμψη και εύνοιά της. Εσύ που παραμένεις μόνη, πίστεψε στον εαυτό σου, διέγραψε το παρελθόν και στόχευσε μπροστά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Καρκίνος
Πριν πάρεις αποφάσεις σήμερα λάβετε υπόψην σου όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες. Κάποιες καταστάσεις δεν είναι έτσι όπως φαντάζουν ή κρύβουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευθείς. Μην καταστρέφεις τις προσπάθειες που έχεις καταβάλλει μέχρι σήμερα στα εργασιακά, μόνο και μόνο επειδή επικρατεί μια ένταση στην ατμόσφαιρα. Αν νιώθεις ότι η σχέση με το σύντροφό σου δεν βρίσκεται και στα καλύτερά της να ξέρεις πως πολλές φορές λειτουργείς εγωιστικά ή με παρωπίδες. Εσύ που είσαι μόνη, δώσε ακόμα μια ευκαιρία σε μια γνωριμία που σε έχει λίγο απογοητεύσει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Λέων
Οι σημερινές όψεις ενισχύουν την αυτοπεποίθηση και το δυναμισμό σου, για αυτό εκμεταλλεύσου στο έπακρο την ημέρα και τις ευκαιρίες της. Αυτοέλεγχο και ψυχραιμία χρειάζεται η μέρα σου στα εργασιακά, καθώς μικρά εμπόδια και απρόβλεπτες εξελίξεις παίζουν με τα νεύρα σου. Δεν είσαι σε θέση να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης με το σύντροφό σου για αυτό φρόντισε να ελαφρύνεις την ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και καταστάσεις με την πρώτη ματιά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Παρθένος
Πείσμα και επιμονή χρειάζονται τα σχέδια και οι σημερινές υποχρεώσεις σου για αυτό μην απογοητεύεσαι με την πρώτη δυσκολία ή και καθυστέρηση. Θέλεις να επεκτείνεις την επαγγελματική σου δράση όμως μην οδηγείσαι σε γρήγορα, επιπόλαια συμπεράσματα και αποφάσεις. Πες και έκφρασε αυτά που θέλεις στο ερωτικό σύντροφό σου απόψε. Μπορεί στην αρχή να τον στεναχωρήσουν λιγάκι, όμως στη συνέχεια θα σε καταλάβει και ό,τι περνάει από το χέρι του θα το διορθώσει. Εσύ που είσαι μόνη, να θυμάσαι πως το άμεσο μέλλον κρύβει εντυπωσιακές εκπλήξεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ζυγός
Με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθησή σου να ενισχύονται σήμερα να ξέρεις ότι μπορείς να επηρεάσεις τις απόψεις όλων και να επιβάλεις τους δικούς σου κανόνες. Απόφυγε συζητήσεις στα εργασιακά που μπορούν να δημιουργήσουν εντάσεις και αντιπαραθέσεις με ανώτερους και συνεργάτες. Ανάτρεψε τα αρνητικά δεδομένα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, παίρνοντας πρωτοβουλίες. Εσύ που παραμένεις μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και φέρνει στο διάβα σου ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σκορπιός
Το μυαλό σου κατακλύζεται από πολλές ιδέες σήμερα. Κράτησέ τες, αξιοποίησέ τες και εμπιστεύσου τες κάνοντας τις σωστές επιλογές. Οι κοινωνικές επαφές θα διευκολύνουν τους εργασιακούς σου στόχους και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τονώσεις την αυτοπεποίθηση του ερωτικού σου συντρόφου, που η συμπεριφορά σου έχει κλονίσει. Εσύ που κοιμάσαι μόνη, σταμάτα να αναπολείς το παρελθόν και κοίτα μπροστά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Τοξότης
Μην αφήνεις αδιέξοδες καταστάσεις να σέρνονται και να σε στεναχωρούν. Κάνε τα ξεκαθαρίσματά σου λειτουργώντας με τη λογική και όχι με το συναίσθημα. Προσαρμόσου στις αλλαγές που προκύπτουν αυτό το διάστημα στα εργασιακά και εντόπισε τις ευκαιρίες που μπορούν να σου εξασφαλίσουν καλύτερες συνθήκες. Ευχάριστες ειδήσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, σου φτιάχνουν τη βραδιά και τη διάθεση. Εσύ που παραπονιέσαι για τη μοναξιά σου, ρίξε μια πιο προσεκτική ματιά γύρω σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Αιγόκερος
Εφάρμοσε τις αλλαγές που επιθυμείς και κρίνεις απαραίτητες και να είσαι βέβαιη πως δεν πρόκειται να πέσεις έξω στους σχεδιασμούς σου. Η ενέργεια σου στα εργασιακά και η ανάγκη σου να απαλλαγείς από κάθε εκκρεμότητα του παρελθόντος θα βοηθήσει τα επόμενα σχέδιά σου. Έκφρασε τα συναισθήματά σου και εξωτερίκευσε τις ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Η συμπεριφορά σου τον έχει μπερδέψει και δεν ξέρει πως πρέπει να συμπεριφερθεί. Εσύ που είσαι μόνη, ίσως και να χρειάζεσαι ένα διάλειμμα και λίγο προσωπικό χρόνο περισσότερο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Υδροχόος
Αρκετά βοηθητικό φαίνεται να είναι το κλίμα και οι συνθήκες γύρω σου κι έτσι μπορείς να διεκπεραιώσεις τις υποχρεώσεις σου με επιτυχία σήμερα. Η αυξημένη ενέργειά σου στα εργασιακά εύκολα μπορεί να σε παρασύρει σε λανθασμένες, βιαστικές κινήσεις και επιλογές. Ο ερωτικός σύντροφος σου ασκεί τεράστια επιρροή επάνω σου απόψε. Από εσένα θα εξαρτηθεί πως θα τη διαχειριστείς. Εσύ που είσαι μόνη, όλα τα φώτα είναι επάνω σου αυτό διάστημα και αυτό δεν σου επιτρέπει παράπονα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ιχθείς
Κράτησε μια θετική στάση σήμερα απέναντι σε νέες προτάσεις και αλλαγές που θα διευκολύνουν τα σχέδια και τους στόχους σου. Διατήρησε την υπομονή σου και μην δημιουργείς εντάσεις και αντιπαραθέσεις με συνεργάτες. Οι ρυθμοί η αλήθεια είναι πως σε πιέζουν όμως με τη βοήθειά τους θα τα καταφέρεις καλύτερα. Απαλλάξου από την ανιαρή στασιμότητα που επικρατεί στη σχέση με το σύντροφό σου το τελευταίο διάστημα και πάρε πρωτοβουλίες. Ευχάριστες εξελίξεις προμηνύονται για εσένα που είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss