Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (13/11)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Δώσε όλη σου την προσοχή στις συναισθηματικές σου ανάγκες ειδικά στις ανεκπλήρωτες. Θαμμένα συναισθήματα για ένα θέμα έρχονται στην επιφάνεια. Προσπάθησε να αποφύγεις τις εντάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου για να μην επιβαρύνεις την ψυχολογία σου. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου για μια νέα γνωριμία.

Ταύρος
Οι σημερινές ενέργειες είναι έντονες για προσωπική ανακάλυψη, δυνατές αναμνήσεις ή έντονες σκέψεις. Εστιάζεις στο παρελθόν ή προσπαθείς να κλείσεις κάποιες υποθέσεις. Διοχέτευσε την αυξημένη σου ενέργεια σωστά στα επαγγελματικά. Βάλε για μια φορά τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες πάνω από του ερωτικού σου συντρόφου. Μην κολλάς ταμπελάκια σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Η δικτύωση ή μια φιλία ή απλά μια ισχυρή μνήμη μια παρελθοντικής κατάστασης μπορεί να σε απασχολήσει έντονα. Τόλμησε να εκφράσεις τις ιδέες σου στη δουλειά σου. Μην γίνεσαι απόμακρη και μην συμπεριφέρεσαι περίεργα στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το διαδικτυακό φλερτ φέρνει νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

Καρκίνος
Μπορεί να αισθανθείς έντονα ή ανήσυχα για τον χειρισμό των προτεραιοτήτων σου. Στόχος σου είναι να αξιοποιήσεις τη δύναμη των συναισθημάτων σου για να είσαι πιο παραγωγική και να αναλάβεις πρωτοβουλία. Σε αυτή τη φάση καλύτερα να παρατηρήσεις και να εξετάσεις στρατηγικές από το να πάρεις αποφάσεις. Η ανάγκη ή η επιθυμία να επιστρέψεις σε ένα παλιό εργασιακό θέμα ή πλάνο είναι έντονη. Ανάλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φαίνεται να είσαι συναισθητικά αποστασιοποιημένη.

 

Λέων
Οι ενέργειες της ημέρας είναι καλές για ζωντανές και ουσιαστικές συζητήσεις ή ενθαρρυντικά νέα. Ωστόσο μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσεις ένα παλιό πρόβλημα. Προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που σου δημιουργεί ο ερωτικός σύντροφος από την κτητικότητα και την ανασφάλειά του. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να απολαύσεις το διαδικτυακό φλερτ και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου. 

 

Παρθένος
Η μέρα σου ξυπνάει την ανάγκη αναδιοργάνωσης των οικονομικών σου ή μπορεί να προκαλέσει συναισθήματα για μια παλιά σχέση. Αν και δύσκολη η μέρα σου στα επαγγελματικά, καταφέρνεις να ανταπεξέλθεις. Προσωπικές ανασφάλειές σου σε κάνουν καταπιεστική απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Προσοχή. Εσύ που είσαι μόνη, κάνε λίγο υπομονή, τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ πιο σύντομα από ό,τι νομίζεις. 

Ζυγός
Ενδέχεται να έχεις την ευκαιρία να επανεξετάσεις παλιά θέματα ή να χειριστείς μακροχρόνια προβλήματα. Η αναποφασιστικότητά σου στα εργασιακά σου εξοικονομεί αποτελεσματικότερες λύσεις. Το πλανητικό σκηνικό και οι ενέργειες ενισχύουν το πάθος στην ερωτική σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, καινούριες γνωριμίες δίνουν ενδιαφέρον στη ζωή σου.

Σκορπιός
Η εστίαση σου συγκεντρώνεται στη συλλογή πληροφοριών και στην επίλυση ενός προβλήματος. Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, είναι μια δυνατή στιγμή για να παρατηρήσεις και να έρθεις σε επαφή με θαμμένες επιθυμίες ή απογοητεύσεις που χρειάζονται προσοχή. Κάλυψε τις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, γίνεσαι πολύ πιο επιλεκτική.

 

Τοξότης
Μπορεί να υπάρξουν ζωντανές, ενθουσιώδεις αναμνήσεις σήμερα και η ευκαιρία να επιστρέψεις σε ένα παλιό πρόβλημα με νέα ενέργεια. Επίσης μπορεί να μάθεις πολλά για το τί επιβραδύνει την επιτυχία των επιδιώξεών σου. Αντάλλαξε βοήθεια ή απόψεις με συνεργάτες που εμπιστεύεσαι. Μην εκτίθεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου υποσχόμενη πράγματα που θα είναι δύσκολο να τηρήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου σε φέρνει στο επίκεντρο.

 

Αιγόκερος
Προβληματικές υποθέσεις που αφορούν στην οικογένεια ή την οικεία σου ζωή μπορεί να κάνουν την επανεμφάνισή τους. Δώσε προσοχή στην πιθανή δυσαρέσκεια δικών σου ανθρώπων. Έχεις την τάση να εκνευρίζεσαι με το παραμικρό στα εργασιακά. Η  διάθεση απόψε να φροντίσεις τον ερωτικό σύντροφό σου βοηθά στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις συνεχίζουν να σε απασχολούν και να σε κρατούν κολλημένη.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για τη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών και για να δεις ένα προσωπικό έργο με μια νέα προοπτική. Παρόλο που κάποιες στιγμές  μπορεί να φορτιστείς συναισθηματικά, έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις μια προβληματική περιοχή μια για πάντα. Δείξε την πρέπουσα σημασία και σοβαρότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην απομακρύνεσαι από κοντά του. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ λειτουργεί αναζωογονητικά.

Ιχθείς
Είσαι σε μια καλή κατάσταση για να ασχοληθείς με περιουσιακές και οικονομικές υποθέσεις σου. Παρά τις καθυστερήσεις στα εργασιακά νιώθεις αρκετά ικανοποιημένη. Μην προσπαθείς να επιβληθείς στον ερωτικό σύντροφό σου γιατί θα δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου ψυχολογικά για αλλαγές στη συναισθηματική σου ζωή.

 

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss