Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (17/11)

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τη Σελήνη στον 10ο ηλιακό σου οίκο το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς τους στόχους και τις προτεραιότητές σου. Η αυξημένη ενέργεια  και οι έξυπνες ιδέες σου στα εργασιακά σε ωθούν προς τη ρίζα των προβλημάτων και διλημμάτων σου. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις πρωτοβουλίες που κάποια στιγμή θα μετανιώσεις.

Ταύρος
Είσαι πιο συγκεντρωμένη και πρόθυμη σήμερα να καταβάλλεις την απαραίτητη προσπάθεια για να σημειώσεις πρόοδο. Η Σελήνη στον τομέα του πνεύματος, σου υπενθυμίζει την ανάγκη να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου στα εργασιακά και να βρεις τρόπους καλύτερης προώθησης των ιδεών σου. Συγκράτησε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι επιρρεπής σε λανθασμένες επιλογές και συμπεράσματα.

Δίδυμοι
Οι σημερινές ενέργειες ευνοούν πρακτικές υποθέσεις και δραστηριότητές σου γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Μια προσεκτική και μεθοδική προσέγγιση μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις προβλήματα και να μειώσεις το άγχος. Επίσης βοηθούν στη βελτίωση των συνθηκών στα εργασιακά έτσι ώστε να νιώσεις πιο ασφαλής. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου το φλερτ στον εργασιακό χώρο σου με διακριτικότητα.

Καρκίνος
Οι σημερινές σταθεροποιητικές ενέργειες είναι χρήσιμες και σε συνδυασμό με τις οργανωτικές σου δυνατότητες διευκολύνουν τα έργα και τα σχέδιά σου. Οι άνθρωποι προσελκύονται από τις συμβουλές και τη νοημοσύνη σου. Απόφυγε το άγχος στα εργασιακά που σου δημιουργούν οι ρυθμοί ή οι συνθήκες. Προστάτευσε τη σχέση με τον αγαπημένο σου από στιγμές έντασης. Εσύ που είσαι μόνη, ό,τι παράνομο και παρασκηνιακό έχει την τάση να σε ελκύει ιδιαίτερα.

Λέων
Η επίλυση προβλημάτων ευνοείται σήμερα και αύριο. Λαμβάνεις έξυπνες αποφάσεις και βλέπεις σωστά τις προτεραιότητές σου. Καθώς η Σελήνη κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου θα νιώσεις ευχάριστα με το να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Μην επαναφέρεις παρελθοντικές δυσάρεστες στιγμές στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι ξανά σε καταστάσεις που σου προκάλεσαν πόνο.

Παρθένος
Βρίσκεσαι σε έναν ισχυρό κύκλο για ανεξάρτητη εργασία, δέσμευση και προσωπικές αναζητήσεις που απαιτούν κάποια αφοσίωση και εστίαση. Οι σημερινές σταθερές ενέργειες μπορούν να σε ανακουφίσουν από τη συναισθηματική ένταση των τελευταίων ημερών. Απόφυγε τις βιαστικές και παρορμητικές ενέργειες στα εργασιακά. Η επικοινωνία με τον αγαπημένο σου χρειάζεται προσοχή καθώς και η προκλητικότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποκύπτεις σε αδυναμίες και υποσχέσεις.

Ζυγός
Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα για να ταξινομήσεις τις σκέψεις και τις προτεραιότητές σου. Η πρακτικότητα και η προθυμία να βασιστείς στην κοινή λογική μπορούν να σε βοηθήσουν να κλειδώσεις κάτι και να είσαι απόλυτα σαφής. Ίσως χρειαστείς λίγη απομόνωση για να ολοκληρώσεις ένα έργο και να ανακτήσεις την ενέργειά σου. Δείξε λίγη υποχωρητικότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσπαθείς με λάθος τρόπο να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Σκορπιός
Η μέρα διαθέτει ευνοϊκή ενέργεια για έργα επικοινωνιών, εκδόσεις και έξυπνες σκέψεις και ιδέες.  Είναι κατάλληλη η στιγμή για να οργανώσεις επιχειρηματικές ιδέες ή να κάνεις σχέδια και να καταστρώσεις στρατηγικές με άλλους. Οι κοινοί στόχοι ή η ανεξάρτητη εργασία προς ένα όνειρο σε ελκύουν ιδιαίτερα. Κάποιες πιθανές αποκαλύψεις μπορεί να δημιουργήσουν ένταση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προσέγγισε με διακριτικότητα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τοξότης
Είναι εξαιρετική η μέρα για την αξιοποίηση της εμπειρίας, της σοφίας και την εφαρμογή των ιδεών σου. Είναι επίσης κατάλληλη,  για μια ήσυχη μελέτη ή εργασία. Η ενασχόληση με τις ευθύνες και όχι με την αποφυγή τους θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση. Μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεσαι ξανά σε παρελθοντικά λάθη ή αμαρτίες.

Αιγόκερος
Το φεγγάρι συνεχίζει να διασχίζει έναν ενδοσκοπικό τομέα σου σήμερα το πρωί, καθώς αργότερα κατευθύνεται στο δικό σου ζώδιο. Μπορεί να νιώσεις πως ξυπνάς από τη νάρκη σου και να θελήσεις να συνδεθείς με τους άλλους. Η δημιουργία λίστας των εργασιακών υποχρεώσεων σου θα βοηθήσει. Η ανάγκη σου για ανεξαρτησία αν δεν εκφραστεί σωστά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διεκδικείς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Αυτή μπορεί να είναι η κατάλληλη στιγμή για να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να μάθεις ή να τελειοποιήσεις ένα έργο. Μπορεί να αντλήσεις ευχαρίστηση από την εργασία και ιδιαίτερα για σχέδια που έχουν διάρκεια. Μην διστάσεις να κάνεις πιπεράτες προτάσεις για απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες καταστάσεις και γνωριμίες.

Ιχθείς
Η προσπάθεια για ένα συγκεκριμένο στόχο βήμα βήμα λειτουργεί αποτελεσματικά. Σήμερα και αύριο αναζητάς σταθερότητα. Κάποιος στα εργασιακά φαίνεται να σε παρακινεί για κάτι καινούριο. Ουδέτερες συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου θα διατηρήσουν τις ισορροπίες της σχέσης σας. Εσύ που είσαι μόνη, παρά τις συνθήκες με ένα μαγικό τρόπο οι θαυμαστές σου αυξάνονται

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss