Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (2/12)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη βρίσκεται στον 4ο ηλιακό σου οίκο για μερικές μέρες και μπορείς να είσαι πιο προσεκτική με τις υποθέσεις σου και πιο στοχαστική. Τα συναισθήματα είναι ιδιαίτερα ζεστά, αλλά επίσης είναι μια καλή στιγμή για να ορίσεις τις προτεραιότητές σου και να απολαύσεις απλά πράγματα. Μπορείς να ανταπεξέλθεις στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις με ευκολία. Παλιά προβλήματα και θέματα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου καλύτερα να τα διαγράψεις από το μυαλό σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν σε απασχολεί περισσότερο από όσο θα έπρεπε.

Ταύρος
Η Σελήνη στον τομέα των επικοινωνιών σου και η ανάγκη σου για σύνδεση και συλλογή πληροφοριών αυξάνεται. Υπάρχει μια επιθυμία να εξερευνήσεις νέες επιλογές οι οποίες σε κρατούν αφοσιωμένη. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στους μακροπρόθεσμους εργασιακούς στόχους σου. Δείξε υπευθυνότητα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, ενώ εσύ που είσαι μόνη, φλερτ και νέες γνωριμίες δίνουν χαρά στη μέρα σου.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη τώρα στον 2ο ηλιακό σου οίκο πρακτικά και επιχειρηματικά θέματα ευδοκιμούν με την ισχυρή διαίσθησή σου. Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για νέες ιδέες που αφορούν στα χρήματα. Μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον αγαπημένο σου μπορεί να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εσύ που είσαι μόνη, ένα άτομο προσπαθεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου αλλά εσύ δεν φαίνεται να το αντιλαμβάνεσαι.

Καρκίνος
Με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο τα συναισθήματά σου μπερδεύονται, ενώ είσαι σε καλή διάθεση. Μπορείς να ανταλλάξεις ιδέες, να ονειρευτείς και να εκφραστείς με μεγαλύτερη ευκολία. Απόφυγε εντάσεις στον εργασιακό χώρο σου. Πάθος και ρομαντισμός, αλλά και ένταση επικρατούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, παρά το lockdown κάποιοι σε πολιορκούν δυναμικά.

Λέων
Με τη Σελήνη τώρα στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής, η προσοχή σου στρέφεται στο παρασκήνιο και στα ιδιωτικά θέματα. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να απελευθερωθεί η πίεση για ανασυγκρότηση. Παραλήψεις και λάθη καλύτερα να τα αποφύγεις στα εργασιακά. Έχεις την τάση να μπερδεύεσαι σε καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποκύπτεις σε όρκους και υποσχέσεις.

Παρθένος
Με τη Σελήνη τώρα στον κοινωνικό σου τομέα λαχταράς κάποια αναψυχή ή έμπνευση. Μπορεί επίσης να υπάρξουν ενθαρρυντικές επικοινωνίες που θα πυροδοτήσουν ένα συναρπαστικό έργο. Αυτή είναι μια στιγμή για να βρεις μια διέξοδο από ένα πρόβλημα. Η οργάνωση και η προετοιμασία θα σε προστατεύσει στα εργασιακά. Σε κάποια αδιέξοδα που αφορούν στη σχέση με τον αγαπημένο σου μπορείς να εμπιστευτείς τους φίλους. Εσύ που είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά γιατί κάτι συγκλονιστικό προβλέπεται.

Ζυγός
Με τη Σελήνη τώρα στον 10ο ηλιακό σου οίκο μπορεί να νιώσεις μια ισχυρότερη πίεση όμως έχεις την καλύτερη δυνατή απόδοση. Η ιδιαίτερη προσοχή στη δουλειά και τη σωματική σου υγεία είναι πολύ σημαντική. Οι στόχοι και οι επαγγελματικές φιλοδοξίες σου δεν είναι ένα τόσο άπιαστο όνειρο. Γκρίνιες και κτητικότητα από μέρους σου απέναντι στον αγαπημένο σου θα κάνουν κακό στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις ακατάλληλα άτομα.

Σκορπιός
Το φεγγάρι τώρα στον ηλιακό 9ο οίκο σου σε ωθεί περισσότερο στο να συμμετάσχεις από το να παρατηρήσεις. Μπορεί να έχεις μια σημαντική ανάγκη να ξεφύγεις από τα πιο θαμπά, καθημερινά ζητήματα της ζωής σου. Προσελκύεις επίσης ιδέες και ανθρώπους που είναι μοναδικοί και ξεχωριστοί. Η σαφήνεια και η αίσθηση σκοπού είναι οι κινητήριες δυνάμεις σου. Πρόσθεσε καλοπέραση στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην παρασύρεσαι από την ανάγκη της συντροφικότητας.

Τοξότης
Με τη Σελήνη τώρα στον ηλιακό 8ο οίκο σου μπορείς να είσαι λίγο πιο σοβαρή, καθώς αναζητάς πιο ουσιαστικές ή απορροφητικές δραστηριότητες. Μπορεί να επωφεληθείς από ένα βήμα πίσω και να σχεδιάσεις την επόμενη κίνησή σου. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση στα εργασιακά και να βρεις το σωστό κίνητρο για να κάνεις βελτιώσεις. Απόλαυσε τη βραδιά με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρασύρεσαι από τις ανάγκες και τα πάθη σου σε λάθη.

Αιγόκερος
Υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στις σχέσεις σου σήμερα είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές. Το φεγγάρι στον τομέα των συνεργασιών σου δίνει τη δυνατότητα να κρίνεις αντικειμενικά τα συν και τα πλην. Ο ερωτικός σύντροφός σου έχει σαν κύριο μέλημα του να σε κάνει να νιώσεις καλά και να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Με τη Σελήνη τώρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου προτιμάς να αναλάβεις δράση και να βγεις από την αδράνεια.  Η συναισθηματική σου εστίαση στρέφεται στις λεπτομέρειες και τα ελαττώματα, καθιστώντας τη μια σημαντική στιγμή για την επίλυση προβλημάτων. Αναζητάς ένα πιο σταθερό, προβλέψιμο ρυθμό στα εργασιακά και είσαι πρόθυμη να καταβάλλεις κάθε προσπάθεια. Οργάνωσε μια ήρεμη βραδιά με αρκετό ρομαντισμό για τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις.

Ιχθείς
Με τη Σελήνη τώρα στον ηλιακό 5ο οίκο σου δίνεις μεγαλύτερη έμφαση στα πράγματα που αγαπάς. Η ψυχαγωγία και οι δραστηριότητες που σου επιτρέπουν να εκφράσεις τον εαυτό σου είναι προτεραιότητά σου. Μια επαγγελματική σχέση αναπτύσσεται καθώς μοιράζεστε ιδέες. Μην βάζεις τις προσωπικές σου ανάγκες πάνω από του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αποκαλύψεις κρυφών θαυμαστών κρύβει η μέρα.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss