Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (22/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; 

Κριός
Ο Ήλιος κινείται στον 8ο ηλιακό σου οίκο παρακινώντας σε να δώσεις προσοχή σε εκείνα τα πράγματα που είναι κρυμμένα: τα ιδιωτικά, τις βαθύτερες επιθυμίες σου, καθώς και στη δυναμική ανταλλαγής και ισχύος σε στενές σχέσεις. Η αβεβαιότητα σχετικά με το εισόδημα ή την ασφάλεια σου δημιουργεί άγχος. Κράτησε χαμηλούς τους τόνους στα εργασιακά και δείξε συνέπεια. Πρόσθεσε ευχάριστες δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει και πλέον ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι.

Ταύρος
Η μέρα φέρνει ένα νέο ηλιακό κύκλο που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις σου ή την ανάγκη σου για ασφάλεια και ισορροπία. Αυτό το διάστημα θα υπάρξουν σημαντικές ανακαλύψεις, διαπραγματεύσεις και δράσεις σχέσεων. Καλό θα ήταν σήμερα να επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στις ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Εκπλήρωσε τα όσα έχεις υποσχεθεί στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η προσκόλλησή σου στο παρελθόν σε κάνει να χάνεις ευκαιρίες.

Δίδυμοι
Ο Ήλιος κινείται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/11. Η υπερηφάνεια και η ενέργειά σου ανεβαίνει στα εργασιακά κι έτσι προχωράς προς την υλοποίηση ενός σχεδίου που θα σου εξασφαλίσει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Ο ερωτικός σύντροφός σου μπορεί να σε αποφορτίσει από την ένταση της ημέρας. Εσύ που είσαι μόνη, νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Καρκίνος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον 5ο ηλιακό σου οίκο, στον τομέα της χαράς και της δημιουργικότητας. Είναι μια εποχή αυξημένης εστίασης στις δημιουργίες σου, τη ρομαντική ζωή, τα χόμπι ή τα παιδιά. Τα συναισθήματά σου σήμερα είναι λίγο απρόβλεπτα και μπορεί να είσαι ανυπόμονη ή παρορμητική κι αυτό πιθανά να δημιουργήσει εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, νοσταλγία και αναμνήσεις σου ρίχνουν τη διάθεση.

Λέων
Είναι σήμερα πιθανές οι παρεξηγήσεις για αυτό απόφυγε συζητήσεις και αποφάσεις. Τα μικρά προβλήματα έχουν την τάση να έρχονται στην επιφάνεια, σου αποσπούν την προσοχή και σου προκαλούν ενόχληση. Η συνέπειά σου αναγνωρίζεται στα εργασιακά. Μην εκμεταλλεύεσαι την προσήλωση και αφοσίωση του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, αξιολόγησε σωστά τις νέες γνωριμίες.

Παρθένος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευσή του στον τομέα των επικοινωνιών σου όπου θα παραμείνει έως τις 21/11. Αυτή είναι μια πολυάσχολη περίοδος του χρόνου για εσένα. Με νέες ιδέες και δυναμισμό προωθείς τα επαγγελματικά σχέδια σου. Νιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου όμως θα πρέπει να κάνεις κι εσύ κάτι για αυτό. Εσύ που είσαι μόνη, υπάρχουν πολλές προκλήσεις γύρω σου.

Ζυγός
Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του σήμερα στον 2ο ηλιακό σου οίκο κι έτσι το επόμενο διάστημα το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στα χρήματα, την επιχείρηση ή τα υπάρχοντά σου. Είσαι σε θέση να κάνεις βελτιώσεις και να βρεις καλύτερους τρόπους να καλλιεργήσεις τα φυσικά σου ταλέντα. Η σχέση με τον αγαπημένο σου εμπνέει την ασφάλεια που χρειάζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου περισσότερο σε όλα τα επίπεδα.

Σκορπιός
Σήμερα ο Ήλιος ξεκινά την ετήσια, μηνιαία επίσκεψή του στο δικό σου ζώδιο. Η δύναμή σου αυξάνεται και μπορείς να εφαρμόσεις τις αλλαγές που θα βελτιώσουν το επίπεδο της ζωής σου. Σήμερα πρόσεξε τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες που μπορούν να οδηγήσουν σε κάποια αισθήματα απογοήτευσης ή δυσφορίας. Οι συζητήσεις απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου είναι εποικοδομητικές. Εσύ που είσαι μόνη, παλιές αγάπες αναβιώνουν.

Τοξότης
Τις επόμενες εβδομάδες προτιμάς να απομακρυνθείς λίγο από καταστάσεις που είναι υπερβολικά απαιτητικές ή ανταγωνιστικές. Είναι επίσης μια περίοδος για να ονειρευτείς και να επεξεργαστείς πρόσφατα γεγονότα και εξελίξεις. Ο Ήλιος θα παραμείνει στον πιο ιδιωτικό σου τομέα έως τις 21/11 και είναι μια φυσική στιγμή για επανεκτίμηση ενός έργου και τοποθέτηση προβληματικών καταστάσεων πίσω σου. Η συντροφιά του αγαπημένου σου σε ξεκουράζει. Εσύ που είσαι μόνη, ξεκινά μια νέα περίοδος για σένα που φαίνεται να σε φέρνει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος στον ηλιακό 11ο οίκο σου από σήμερα ενθαρρύνει την επιθυμία σου για τη σύνδεση με τους άλλους, να συμμετάσχεις σε μια ομάδα ή να απολαύσεις τη συντροφιά φίλων και ομοϊδεατών. Οι προσδοκίες σου είναι ισχυρές αλλά λογικές και η διάθεσή σου βελτιώνεται. Ευχάριστες δραστηριότητες σήμερα με τον αγαπημένο σου θα φορτίσουν τις μπαταρίες σου. Εσύ που είσαι μόνη, το παρελθόν συνεχίζει να σε απασχολεί χωρίς όμως να σου γίνεται εμμονή.

Υδροχόος
Ο Ήλιος ξεκινά τη διαμετακόμισή του στον ηλιακό 10ο οίκο σου φέρνοντας περισσότερη δύναμη, συνειδητή εστίαση και κατευθυνόμενη ενέργεια στην καριέρα, τη φήμη, τους στόχους, τις δεσμεύσεις και τις ευθύνες. Σήμερα πρόσεξε επαναστατικές αντιδράσεις και κάνε μια προσπάθεια συμβιβασμού. Ο ερωτικός σύντροφός σου απόψε φαίνεται να έχει την ανάγκη εξομολόγησης. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Ιχθείς
Ο Ήλιος κινείται στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντάς σε να επεκτείνεις το μυαλό και τις γνώσεις σου. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σου είναι ισχυρότερες κινητήριες δυνάμεις σου και τώρα η ζωή σου παίρνει περισσότερο χρώμα. Σήμερα μπορεί να υπάρξει μια αλλαγή σχεδίων, αναξιοπιστία ή μια μετατόπιση συμφερόντων που σου προκαλεί αναστάτωση. Ακολούθησε το πρόγραμμα του αγαπημένου σου για απόψε. Εσύ που είσαι μόνη, κάποιες αποκαλύψεις σε σχέση με το παρελθόν σου προκαλούν ικανοποίηση.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss