Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (25/11)

Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η Σελήνη περνά τη μέρα της στο δικό σου ζώδιο ενθουσιάζοντας τα συναισθήματά σου. Θα νιώσεις το θάρρος και την πρωτοβουλία σου να ενισχύονται. Κατά το πρώτο μισό της ημέρας προσπάθησε να μην αποσπαστείς από τίποτα. Επικεντρώσου στους στόχους σου και απόφυγε το άγχος. Ο ερωτικός σύντροφός σου χρειάζεται το χρόνο και το χώρο του. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να μην δείξεις τις αδυναμίες σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ταύρος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις διχασμένη ανάμεσα στην παρέα και τα σχόλια κάποιου άλλου ή της έγκρισης σου και της επιθυμίας να ακολουθήσεις το δικό σου τρόπο και να ενεργήσεις ανεξάρτητα. Ωστόσο ο Ερμής και η Αφροδίτη αποτελούν μικρές προκλήσεις με το Χείρωνα και η ανασφάλεια μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα στα εργασιακά. Φρόντισε να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια ξαφνική ώθηση να αποκοπείς από το παρελθόν σε κάνει να διακρίνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμοι
Ίσως σήμερα να νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε φίλους, τη δουλειά ή τους συναδέλφους σου. Οι ανασφάλειες βέβαια ή η αμφιβολία μπορεί να παίξουν με τις αλληλεπιδράσεις και να υπάρξει ένταση για πρακτικά ζητήματα. Εξέτασε τρόπους για να ελέγξεις τα συναισθήματα για την προσωπική σου ελευθερία. Πρόσθεσε νέα ενδιαφέροντα και δραστηριότητες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από τη δικτύωση δεν φαντάζεσαι τι μπορεί να προκύψει.

Καρκίνος
Νωρίς σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες αποσυνδέσεις ή παρεξηγήσεις. Ωστόσο δεν λείπουν και οι ευκαιρίες για να ξεπεράσεις αυτά τα μικρά συναισθήματα αναταραχής. Η Σελήνη συναντά τον Άρη στη κορυφή του ηλιακού σου διαγράμματος τροφοδοτώντας την επιθυμία ή την ανάγκη να αναλάβεις δράση ή να επιδιώξεις ένα στόχο. Οι ευθύνες σου στα εργασιακά βρίσκονται σε έντονη εστίαση. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έκφρασε το ενδιαφέρον σου στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων
Η ανάγκη για λίγο χώρο και περιθώριο είναι εμφανής στις σχέσεις ιδιαίτερα με την οικογένεια ή οι πιέσεις στην κοινωνική σου ζωή μπορεί να γίνονται πιο έντονες από το συνηθισμένο. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον 9ο ηλιακό σου οίκο ενθαρρύνοντας την επιθυμία να τροφοδοτήσεις το πνεύμα σου. Αργότερα σήμερα συναντιέται με τον Άρη και οι ιδέες σου καθώς και οι πεποιθήσεις σου συναρπάζουν. Φρόντισε τον ερωτικό σύντροφό σου και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις καινούρια πράγματα στη ζωή σου για αυτό και αποκόβεσαι από το παρελθόν.

Παρθένος
Ενώ υπάρχει ένας διχασμός σήμερα ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες μπορεί να αισθάνεσαι ότι γύρω σου υπάρχουν όλο και περισσότερα κίνητρα προκειμένου να λάβεις δράση. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να ασχοληθείς με τα οικονομικά. Η βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου φαίνεται ενδιαφέρουσα καθώς το πάθος αναζωπυρώνεται. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να αποφύγεις τις υπερβολικές αντιδράσεις σου απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ζυγός
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες αμφιβολίες ή δισταγμούς προσωρινά. Οι παρεξηγήσεις ή η αναποφασιστικότητα μπορεί να επιβραδύνουν τους ρυθμούς σου. Καθώς προχωρά η μέρα είναι πιο εύκολο να εστιάσεις ή να ακολουθήσεις μια άμεση πορεία προς τους στόχους σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι μπορεί για να χρωματίσει τη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη, λαμβάνεις το ενδιαφέρον του ατόμου που σε ενδιαφέρει έστω και με αργούς ρυθμούς.

Σκορπιός
Υπάρχει κάποια τάση σήμερα να κολλάς στις λεπτομέρειες ιδιαίτερα στο πρώτο μισό της ημέρας και οι σχέσεις σου χρειάζονται ιδιαίτερο χειρισμό προκειμένου να διατηρηθούν οι ισορροπίες. Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου και η εστίασή σου είναι στις καθημερινές υποθέσεις σου. Πρόσθεσε λίγο χρώμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις τα θέλω σου και πλέον και το που θα πρέπει να απευθυνθείς.

Τοξότης
Στο πρώτο μισό της ημέρας τα συναισθηματικά προβλήματα μπορεί να έρχονται στο προσκήνιο και φαίνεται να χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και χώρο από το συνηθισμένο. Οι απαιτήσεις από τους άλλους μπορεί να είναι λίγο υπερβολικές ή να αποσπούν την προσοχή σου. Κάποιος ανταγωνισμός στα εργασιακά μπορεί να είναι κίνητρο. Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν περισσότερες, ισχυρότερες επιθυμίες και πάθη στην επιφάνεια. Φρόντισε να το διαχειριστείς σωστά απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, η διεκδίκηση του ατόμου που σε ενδιαφέρει χρειάζεται τόλμη.

Αιγόκερος
Καθώς η μέρα εξελίσσεται τα κίνητρα και η ενέργεια χτίζονται, ιδίως για δραστηριότητες που σχετίζονται με το σπίτι ή για την επίλυση ενός προσωπικού προβλήματος. Η Σελήνη και ο Άρης ευθυγραμμίζονται στον τομέα της καρδιάς προκαλώντας ένα νέο πνεύμα ή έναν ενθουσιασμό. Μπορεί να υπάρξουν κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, κολλάς σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και απομακρύνεις από κοντά σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η εκμάθηση ή η εμπειρία νέων πραγμάτων σήμερα δείχνουν να σε ενθουσιάζουν. Στο πρώτο μισό της ημέρας οι αλλαγές στη διάθεση ή στα σχέδια σου μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σου ή να τα διαταράξουν. Μια ανακάλυψη ή μια πληροφορία στα εργασιακά σου δίνει νέα κίνητρα. Φρόντισε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, βρες τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βγάλουν από τη μονοτονία.

Ιχθείς
Οι ενέργειες που επικρατούν στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να προκαλέσουν κάποια αμφιβολία και μπορεί να διαπιστώσεις ότι οι γύρω σου είναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι. Στόχος σου θα πρέπει να είναι να κρατήσεις ανοιχτό το μυαλό σου έτσι ώστε να περιορίσεις τις απογοητεύσεις. Οι διαφωνίες σε σχέση με τα χρήματα ή τις βασικές αξίες και ο σεβασμός μπορεί να σε ενοχλήσουν. Η κυκλοθυμία σου απέναντι στον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, με την κατάλληλη στρατηγική μπορείς να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss