Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (30/10)

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη; 

Κριός
Το πρωινό φέρνει μεγάλη επίγνωση των ευθυνών σου. Αργότερα η Σελήνη μεταφέρεται στον τομέα των πόρων σου και ζητάς την ευκαιρία να ομαδοποιηθείς ξανά. Ωστόσο μπορεί να σημειωθεί ένταση σήμερα και αύριο, με τον Ήλιο να έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και μια Πανσέληνο αύριο. Οι εξελίξεις σήμερα χρησιμεύουν σαν μια ισχυρή υπενθύμιση για τη διαχείριση χρεών ή εργασιακά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου, σου παρέχει ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον ψάχνεις κάτι σταθερό και μόνιμο. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αποδειχθεί λίγο δύσκολο με ανάμεικτα συναισθήματα ή προσπάθειες διαχείρισης. Αργότερα η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο και ξυπνά την επιθυμία σου για σύνδεση. Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου στον Ουρανό καθώς και μια Πανσέληνος αύριο στο ζώδιό σου υποδηλώνει την ανάγκη για τη σωστή ισορροπία μεταξύ συνύπαρξης και ανεξαρτησίας. Αφιέρωσε ουσιαστικό χρόνο στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε τον εαυτό σου και ανανέωσε την εμφάνισή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Δίδυμοι
Μια ετήσια πτυχή μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού αναμένεται να συμβεί μαζί με μια Πανσέληνο αύριο, που επηρεάζουν την εργασία και τη σωματική ή ψυχική σου υγεία. Μπορεί να ανακαλύψεις τι λείπει από τη ζωή σου και πώς θα οδηγηθείς στο δρόμο για να το βρεις. Απόψε κάνε τη βραδιά διαφορετική με τον ερωτικό σύντροφό σου προσθέτοντας σασπένς και ρομαντισμό στην ατμόσφαιρα. Εσύ που είσαι μόνη, έστω και κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν μπορείς να περάσεις όμορφα και να φλερτάρεις. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Καρκίνος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να νιώσεις λίγο μπλοκαρισμένη, όμως με την κίνηση της Σελήνης αργότερα επενδύεις περισσότερο στους στόχους και τα όνειρα. Υπάρχει επίσης μια φυσική ανάγκη να αποκολληθείς προσωρινά από ανθρώπους και καταστάσεις που σε πιέζουν και σε αγχώνουν. Καθώς ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και με την αυριανή Πανσέληνο, μπορεί να αντιμετωπίσεις μια διαφωνία ή ασυμφωνία που προκαλεί τα συναισθήματα ή την κοινωνική σου ζωή. Μικρές στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία και καλή διάθεση. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις του παρελθόντος σε βαραίνουν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Λέων
Αναζητάς πιο ενδιαφέρουσες εμπειρίες και ιδέες σήμερα και στο πρώτο μισό της ημέρας οι φιλοδοξίες και η επιθυμία σου για βελτίωση της εργασίας και της ευεξίας σου έρχονται σε σύγκρουση. Τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα ενδέχεται να αλλάξουν στα εργασιακά για αυτό δείξε ψυχραιμία. Μην μεταφέρεις τα προσωπικά άγχη σου στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσετε όμορφα μιας και είναι στο χέρι σου. Εσύ που είσαι μόνη, ειδήσεις που σχετίζονται με το παρελθόν σου προκαλούν ικανοποίηση. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Παρθένος
Μπορεί στο πρώτο μισό της ημέρα να νιώσεις λίγο άσχημα ή μια καταπίεση. Ένα κομμάτι του εαυτού σου θέλει κάποια συναισθηματική απόσταση από τους άλλους και ένα άλλο μέρος θέλει περισσότερη οικειότητα. Οι σχέσεις μπορεί να είναι ασταθείς ή τα επαγγελματικά σχέδιά σου να αλλάξουν ξαφνικά, αλλά αν παραμείνεις ανοιχτόμυαλη μπορεί να οδηγηθείς σε βελτιώσεις ή ανακαλύψεις. Μοιράσου τους προβληματισμούς σου με τον αγαπημένο σου και μέσα από τη στήριξή του νιώσε καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, το φλερτ που δέχεσαι δεν φαίνεται να σε ικανοποιεί. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ζυγός
Είναι μια μέρα προσανατολισμένη στις σχέσεις με τη Σελήνη πρώτα στον τομέα των συνεργασιών σου και μετά στον τομέα της οικειότητας. Η Σελήνη κατευθύνεται προς μια Πανσέληνο και ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Ουρανό επισημαίνοντας αποκαλύψεις ή ένταση που αφορά στα οικονομικά. Υπάρχει μια τάση αμφισβήτησης στα εργασιακά που δεν θα πρέπει να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις. Εξομολογήσου τις θαμμένες ανάγκες σου στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένας παλιός θαυμαστής σου επανέρχεται. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σκορπιός
Η επιθυμία σου να διαχειριστείς τις πρακτικές υποθέσεις σου σήμερα είναι ισχυρή. Με τη μετάβαση της Σελήνης στον τομέα των συνεργασιών σου αργότερα αναζητάς κάποια ισορροπία και μια διαφορετική προοπτική στη ζωή σου. Ο Ήλιος διέρχεται στο ζώδιό σου και κατευθύνεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και με μια Πανσέληνο που προετοιμάζεται φέρνουν πλούσιες αποκαλύψεις. Οργάνωσε κάτι απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ όμως μην βάζεις κανέναν πάνω από τον εαυτό σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Τοξότης
Η ανάγκη για χαλάρωση και απόλαυση εξακολουθεί να είναι έντονη τουλάχιστον το πρώτο μισό της ημέρας. Αργότερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου όπου θα περάσει για λίγες μέρες και η επιθυμία σου να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου μπαίνει ισχυρά στο παιχνίδι. Ο ερωτικός σύντροφός σου διατίθεται να σε στηρίξει αρκεί να του ανοιχτείς. Εσύ που είσαι μόνη, άσε στην άκρη τις αναστολές σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Αιγόκερος
Ο Ήλιος κατευθύνεται προς την ετήσια αντίθεσή του στον Ουρανό και η Σελήνη προς την ολοκλήρωσή της ενισχύουν το συναίσθημά σου. Οι άνθρωποι γύρω σου μπορεί να γίνονται ή να φαίνονται αναξιόπιστοι, επαναστατικοί ή και προκλητικοί αλλά σου δίνουν και τη δυνατότητα να δεις από μια άλλη σκοπιά τα πράγματα ή τα συμφέροντά σου. Μην μένεις σε μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες και δημιουργείς εντάσεις στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να υποτιμάς τους άλλους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Υδροχόος
Ίσως χρειαστεί σήμερα να ξεκουράσεις το μυαλό σου πριν επιστρέψεις στην πρακτική και λογική σκέψη με αυξημένη ενέργεια. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού προκαλώντας σου μια εσωτερική ένταση. Πρόσεξε τις επαναστατικές αντιδράσεις σου στα εργασιακά. Απόφυγε την ένταση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου είναι πολλές όμως δεν φαίνεται να τις αξιολογείς σωστά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ιχθείς
Ο Ήλιος πλησιάζει στην ετήσια αντίθεσή του στον Ουρανό και με μια πανσέληνο επίσης κοντά, οι αλλαγές στα σχέδια μπορεί να οδηγήσουν σε αποκαλύψεις, προοπτικές και διορατικότητα που βελτιώνουν πραγματικά τη ζωή σου. Διατήρησε σε ένα καλό, σταθερό επίπεδο στις επαγγελματικές σχέσεις σου. Ο ερωτικός σύντροφός σου νιώθει ανασφάλεια που την εκδηλώνει με γκρίνια. Κάνε λίγη υπομονή. Εσύ που είσαι μόνη, ακολούθησε το ένστικτό σου και κάνε τις σωστές επιλογές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss