Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (31/10)

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Η επιφυλακτικότητα και η καχυποψία σου αυξάνονται σήμερα με την πραγματοποίηση της Πανσελήνου και την αντίθεση Ήλιου – Ουρανού. Απόφυγε την ένταση στον εργασιακό σου χώρο και μετρίασε την ανυπομονησία σου. Εμπιστεύσου τον ερωτικό σύντροφό σου και μην αναθεωρείς τις απόψεις σου για εκείνον με αφορμή μικρές ασήμαντες λεπτομέρειες. Εσύ που είσαι μόνη, μην σκέφτεσαι απαισιόδοξα και χάνεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ταύρος
Η Πανσέληνος σήμερα πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις εκκρεμότητες και υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται. Απόφυγε τις συγκρούσεις με το περιβάλλον σου, τις σχέσεις σου, ακόμα και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάποιες αλλαγές στα εργασιακά σου δημιουργούν άγχος. Ευχάριστες δραστηριότητες με τον ερωτικό σύντροφό σου θα βοηθήσουν στο να αποφευχθούν εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην απομυθοποιείς εύκολα νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Δίδυμοι
Αρκετά σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου προκαλεί η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου. Παρελθοντικές καταστάσεις επανέρχονται και ίσως σου υπενθυμίσουν τα λάθη σου. Μην κρατάς μυστικά από τον ερωτικό σύντροφό σου και μην του δίνεις δικαιώματα που κλονίζουν την εμπιστοσύνη του απέναντί σου. Εσύ που είσαι μόνη και σκέφτεσαι να επιδιώξεις μια επανασύνδεση καλύτερα αυτές τις μέρες να μην κάνεις καμία κίνηση. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Καρκίνος
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις και ριζοσπαστικές αλλαγές. Μια αναθεώρηση όμως των παρελθοντικών καταστάσεων θα σε βοηθήσουν να εντοπίσεις τα λάθη σου και να βρεις τους τρόπους να βελτιώσεις τις συνθήκες διαβίωσής σου. Μια ασυνεννοησία απόψε με τον ερωτικό σύντροφό σου μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις, για αυτό όσα λιγότερα λέτε τόσο καλύτερα. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Λέων
Οι συναισθηματικές ανασφάλειές σου έρχονται στην επιφάνεια κι αυτό σου προκαλεί μια επαναστατική διάθεση, απέναντι κυρίως στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Καλύτερα να απομονωθείς λιγάκι και να προσπαθήσεις να κρίνεις πιο αντικειμενικά κάποιες καταστάσεις και συναισθήματα. Κάποιες εξελίξεις στα εργασιακά πιθανά να σου προκαλέσουν απογοήτευση. Μην προκαλείς καταστάσεις που θα σε φέρουν σε ρήξη με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, σκέψου αισιόδοξα και μην αφήνεις το σημερινό φεγγάρι να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Παρθένος
Με το σημερινό φεγγάρι καλείσαι να αντιμετωπίσεις εντάσεις που αφορούν νομικά θέματα, σχέσεις σου και πιθανά θέματα ή και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Επικοινωνιακές παρεξηγήσεις πιθανά να δημιουργηθούν στα εργασιακά για αυτό συγκεντρώσου στις προσωπικές υποθέσεις και υποχρεώσεις σου και μην λες πολλά. Οι απαιτήσεις σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου γίνονται υπερβολικές ίσως και παράλογες. Εσύ που είσαι μόνη, οι προσδοκίες σου είναι δύσκολο να καλυφθούν. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ζυγός
Οικονομικά και συναισθηματικά επηρεάζει το σημερινό φεγγάρι φέρνοντας τις ανασφάλειές σου στην επιφάνεια. Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και μην αρχίζεις τα ξεσπάσματα με το παραμικρό. Οι αντιδράσεις σου στα εργασιακά μπορεί να κλονίσουν τις σχέσεις με ανθρώπους χρήσιμους για τα μελλοντικά σχέδιά σου. Πάθη, λάθη, ζήλιες και εκνευρισμοί προβλέπονται να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, προτίμησε απόψε να φροντίσεις τον εαυτό με όποιο τρόπο μπορείς. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σκορπιός
Σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται να επηρεάζει η σημερινή Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα διαμετρικά στο απέναντι σου ζώδιο. Οι αλλαγές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις στα εργασιακά σου δημιουργούν ανασφάλεια ή απογοήτευση προς τις επιδιώξεις σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην λες πράγματα που το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις μετά. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσφατες γνωριμίες πιθανά να σε απογοητεύσουν δείχνοντάς σου μια διαφορετική συμπεριφορά. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Τοξότης
Αρκετά πιεστικό είναι το πρόγραμμά σου σήμερα, καθώς η Πανσέληνος σου δημιουργεί άγχος, ένταση και ανατροπές στα σχέδιά σου. Προσπάθησε να επικρατήσει η λογική σου απέναντι στις καταστάσεις που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Μην γίνεσαι τόσο αναλυτική στις συζητήσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου γιατί θα κλείσει η βραδιά με παρεξηγήσεις και διαφωνίες. Εσύ που είσαι μόνη, πρόσεξε τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το φλερτ. Εκτίθεσαι και δεν σου αξίζει. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Αιγόκερος
Αιφνιδιασμούς και ανατροπές στα σχέδιά σου δημιουργεί η σημερινή Πανσέληνος για αυτό και καλείσαι να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου ακόμα και τα συναισθήματά σου αν θέλεις να επιστρέψει το χαμόγελο στα χείλη σου. Νευρικότητα επικρατεί στον εργασιακό χώρο σου. Μην καταστρέφεις και γκρεμίζεις τις ισορροπίες της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου με γκρίνιες, απαιτήσεις και παραλογισμούς. Εσύ που είσαι μόνη, επιπόλαιες γνωριμίες δεν σου χρειάζονται αυτό το διάστημα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Υδροχόος
Παρελθοντικές εκκρεμότητες και πιθανά λάθη σου επανέρχονται με την πραγματοποίηση της σημερινής Πανσελήνου. Θέματα που αφορούν σπίτι, οικογένεια και εργασία χρειάζονται προσοχή, για αυτό απόφυγε τα ξεσπάσματα. Αποστασιοποιήσου απόψε κατά κάποιο τρόπο από τον ερωτικό σύντροφό σου προκειμένου να προστατεύσεις τη σχέση σου. Εσύ που είσαι μόνη, νοσταλγία και αναμνήσεις του παρελθόντος επιβαρύνουν την ψυχολογία σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ιχθείς
Ευθιξία και νευρικότητα φαίνεται να σου δημιουργεί το σημερινό φεγγάρι. Δώσε προσοχή στην παρορμητικότητά σου και μην λες τις πρώτες κουβέντες που έρχονται στο μυαλό σου τόσο στα εργασιακά, όσο και στα άτομα του οικείου σου περιβάλλοντος. Αν υπάρχει κοινό πορτοφόλι με τον ερωτικό σύντροφό σου πιθανά να δημιουργηθούν προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, μην εμπιστεύεσαι όρκους και μεγάλα λόγια πιθανά από τον πρώην σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss