Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα (8/10)

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Σε ελκύουν οι σκέψεις, οι συζητήσεις και οι συνδέσεις. Ωστόσο, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου και του ηλιακού 4ου οίκο σου κι εσύ αρχίζεις να αναζητάς περισσότερη ηρεμία. Είναι καλή η στιγμή για συναισθηματικές εξομολογήσεις στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, όσο περισσότερο επεκτείνεις την κοινωνικότητά σου, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχεις να βρεις τον άνθρωπο της καρδιάς σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ταύρος
Η Αφροδίτη στον τομέα της χαράς σου σήμερα είναι μια αναμνηστική διέλευση και ενδέχεται να διαμορφώσεις μικρές αλλά δύσκολες πτυχές, καθώς οι αναζητήσεις σου ενδέχεται να επηρεάσουν άλλους τομείς της ζωής σου. Οι προσωπικές συναισθηματικές ανασφάλειές σου πιθανά να σε κάνουν περισσότερο κτητική από ότι πρέπει με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην είσαι τόσο σεμνότυφη ή συγκρατημένη απέναντι σε νέες γνωριμίες. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Δίδυμοι
Η Σελήνη για ένα μέρος της ημέρας παραμένει στο δικό σου ζώδιο και βλέπεις τον κόσμο μέσα από έναν πιο συναισθηματικό φακό. Διλήμματα και ανησυχίες επαγγελματικές πέρασε τες στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Βρες τρόπους να ενισχύσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, τραβάς όλα τα βλέμματα επάνω σου αρκεί να το καταλάβεις και να το πιστέψεις εσύ. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Καρκίνος
Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνεις σημαντική δουλειά με τον εαυτό σου. Στο δεύτερο μέρος της ημέρας η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο και σε φέρνει σε μεγαλύτερη επαφή με τους άλλους. Συγκεντρώσου στα όσα αναλαμβάνεις στα εργασιακά. Μην παρασύρεσαι σε λάθη που μπορεί να τραυματίσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, καταπολέμησε τις ανασφάλειές σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Λέων
Οι ευθύνες και οι δεσμεύσεις σου στα εργασιακά υπενθυμίζονται και είναι μια καλή περίοδος να δείξεις συνέπεια, προκειμένου να ανταμειφτείς και να αναγνωριστούν οι θυσίες και οι κόποι σου. Μην αμφισβητείς την αφοσίωση και τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου επειδή κάποιες συγκυρίες ή και αποκαλύψεις δεν τις περίμενες. Αυτήν την περίοδο είναι προτιμότερο να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά στον εαυτό σου, εσύ που είσαι μόνη. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Παρθένος
Τα επαγγελματικά και η καριέρα σου είναι σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και είναι καλό το διάστημα που διανύεις για να επιλέξεις ή να επιδιώξεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου γύρω από το αντικείμενο και όχι μόνο των καθημερινών υποχρεώσεών σου. Μην έχεις παράλογες απαιτήσεις από τον ερωτικό σύντροφό σου και δημιουργείς εντάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, αν είχες εξιδανικεύσει ένα πρόσωπο είτε νέο, είτε παλιό φαίνεται να προσγειώνεσαι ανώμαλα. Μην απογοητεύεσαι παθαίνουμε για να μάθουμε. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ζυγός
Αν έχεις ενοχληθεί από ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση δες και τη δική του πλευρά και προσπάθησε να καλύψεις τα κενά. Έτσι ίσως να νιώσεις καλύτερα. Απελευθέρωσε τις ικανότητές σου στα εργασιακά και μην λειτουργείς υπό το φόβο της αποτυχίας και της ανασφάλειας. Μετρίασε τον εγωισμό σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην δημιουργείς δυσάρεστες καταστάσεις στα καλά καθούμενα. Εσύ που είσαι μόνη και πιθανά επιδιώκεις μια επανασύνδεση, καλά θα κάνεις να το ξανασκεφτείς. Ίσως κάποια πράγματα δεν είναι απλά αποκυήματα της φαντασίας σου. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σκορπιός
Έχεις επικεντρωθεί ιδιαίτερα στους προσωπικούς στόχους και τώρα λαμβάνεις σχόλια. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις την ανάγκη σου να στηρίξεις κάποιον. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως να νιώσεις ότι βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λες πράγματα που πιθανά να μετανιώσεις, όμως να είναι αργά. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου εσύ που είσαι μόνη και όχι τους άλλους. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Τοξότης
Οι καταστάσεις που ενισχύουν την εμπιστοσύνη σου κυρίως απέναντι στον εαυτό σου αναδύονται και είσαι έτοιμη να φτάσεις σε μια πρόκληση. Μην αναλύεις τα πάντα με τόση σχολαστικότητα και έρχεσαι σε έντονη αντιπαράθεση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, διαχειρίσου την κατάσταση με το άτομο που σε ενδιαφέρει με τακτ και λεπτότητα. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Αιγόκερος
Αγκάλιασε τα συναισθήματά σου και απόφυγε τις εντάσεις ανάμεσα σε αυτό που θα ήθελες να κάνεις κι αυτό που θεωρείς ότι πρέπει να κάνεις. Εξασφάλισε ένα όμορφο και κυρίως ήρεμο κλίμα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Καταλάγιασε το κλίμα έντασης που επικρατεί και μην χαλάς τη μέρα σου. Αρκετά έχεις στο κεφάλι σου. Οι απαιτήσεις σου από νέες γνωριμίες είναι εξαιρετικά πολλές. Ρίξε λίγο τα στάνταρ και τις προσδοκίες σου και μην γίνεσαι τόσο επικριτική. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Υδροχόος
Είναι η ώρα να τιμήσεις την ανάγκη σου για μια ασφαλή, άνετη και υποστηρικτική βάση. Μπορεί να σε απασχολήσουν οικογενειακά θέματα που σχετίζονται με τη συναισθηματική ασφάλεια. Αν ο ερωτικός σύντροφός σου γίνεται απόψε λίγο γκρινιάρης δείξε κατανόηση και μην δίνεις έκταση σε ένα ήδη τεταμένο κλίμα. Εσύ που είσαι μόνη, έχεις την τάση να σκέφτεσαι έντονα το παρελθόν και να πληγώνεσαι. Αναμνήσεις και νοσταλγίες σου δημιουργούν θλίψη και μελαγχολία. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Ιχθείς
Είναι προτιμότερο να κρατήσεις το στόμα και τα χαρτιά σου κλειστά σήμερα. Συζητήσεις και αναλύσεις δεν βοηθάνε. Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι απόψε στον ερωτικό σύντροφό σου. Έχεις την τάση να γίνεσαι προσβλητική, καυστική και επικριτική μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πριν εμπιστευτείς νέα πρόσωπα ζύγισε πολύ τα κατά και τα υπέρ και διαχώρισε το ψέμα από την αλήθεια. Αν θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάλεσε στο 901 901 5133.

Σταθερό 1,56ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.), Κινητό 1,59ευρώ/1′ (με Φ.Π.Α.)*
*Πλέον τέλους συνδρομητών κινητής, βάσει λογαριασμού

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss