Ζώδια Σήμερα 03/10: Αν βλέπεις ότι κάτι δε γίνεται, άσ’ το για αύριο!

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 02 Οκτωβρίου

Μέχρι αργά το απόγευμα, η Σελήνη στον Κριό, που θα «πετύχει» και τον Άρη στον δρόμο, θα μας σπρώχνει να αναλάβουμε πρωτοβουλίες, να διεκδικήσουμε, να κάνουμε πράγματα, προκειμένου να πετύχουμε όσα θέλουμε. Βέβαια, λογαριάζει χωρίς τους ξενοδόχους, Δία, Πλούτωνα και Κρόνο στον Αιγόκερω, οι οποίοι θα φροντίσουν να μας βάλουν αρκετές τρικλοποδιές, να μας κόψουν τη φόρα και τον ενθουσιασμό και τελικά να καταλήξουμε «σκασμένοι» ή νευριασμένοι, αφού πολλά από αυτά που είχαμε στο μυαλό μας δε θα τα καταφέρουμε.

Αναμενόμενο είναι, όταν η Σελήνη περάσει στον Ταύρο να αρχίσουμε να ηρεμούμε κάπως και να θυμηθούμε ότι δεν πειράζει που δεν κάναμε όλα όσα σχεδιάζαμε γιατί ενδεχομένως το κάθε τι έχει τον κατάλληλο χρόνο. Μάλιστα, το τρίγωνό της με την νέο-εισερχόμενη Αφροδίτη στην Παρθένο θα μας βοηθήσει να επαναφέρουμε το μέτρο στη ζωή μας και κυρίως να κατευνάσουμε τις συναισθηματικές μας εξάρσεις και να κλείσουμε όμορφα τη μέρα μας.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, εκεί που ήσασταν με πατημένο το γκάζι, τώρα βάζετε φρένο. Μην επιμείνετε, αν βλέπετε ότι κάτι δε σας βγαίνει, γιατί και χρόνο θα χάσετε και νεύρα θα αποκτήσετε.

Ταύροι, στα καλύτερά σας θα είστε από το απόγευμα και μετά! Όχι μόνο θα προσφέρετε στον εαυτό σας τα καλύτερα, αλλά έχετε και την ευκαιρία να δείξετε τα ταλέντα σας και να κάψετε καρδιές.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, τα λόγια είναι περιττά κι ακόμα περισσότερο οι δηλώσεις. Οι πράξεις σας είναι αυτές που θα πείσουν και θα σας δώσουν την αποδοχή των άλλων.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες, πατήστε γερά στη γη και μην πετάτε στα σύννεφα. Καλή η αισιοδοξία αλλά από μόνη της και χωρίς να κουνήσετε τα χεράκια σας δε θα φέρει κανένα αποτέλεσμα στο σπίτι, τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή.

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss