Ζώδια Σήμερα 04/02: Απολυτότητα, αδιαλλαξία και ξεροκεφαλιά

Ζώδια Σήμερα | Πέμπτη 04 Φεβρουαρίου

Με τη Σελήνη από χθες να έχει περάσει στον Σκορπιό, είμαστε αποφασιστικοί, επίμονοι, μεθοδικοί, οξυδερκείς, αν και λίγο απόλυτοι και δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη. Όλα τα παρατηρούμε, όλα τα εξερευνούμε και θέλουμε να διασταυρώσουμε το κάθε τι καθώς δεν εμπιστευόμαστε ιδιαίτερα τους άλλους, παρά μόνο τον εαυτό μας. Οι τόνοι θα ανέβουν το απόγευμα, καθώς θα βρει απέναντί της τον Άρη στον Ταύρο, οπότε αναμένονται εντάσεις και καβγάδες, κάποιες «επιθετικές» συμπεριφορές, αλλά και ζόρισμα στο να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε ή νιώθουμε, με ό,τι καλό ή κακό μπορεί να προκληθεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, απολυτότητα, αδιαλλαξία, ξεροκεφαλιά. Τρεις λέξεις που χαρακτηρίζουν τη σημερινή σας μέρα.Στις σχέσεις,το σπίτι ή τη δουλειά είστε κοντά στο να φαγωθείτε, καθώς όλες οι πλευρές φαίνονται ανυποχώρητες. Το μόνο που θα καταφέρετε όμως είναι να τσακωθείτε.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, έχετε τα τυχερά σας και στα οικονομικά και τα σεξουαλικά σας, όμως προσέξτε μη σας πιάσει το ανικανοποίητο και αρχίσετε να τα θέλετε όλα δικά σας, την ώρα που σας έρχεται. Μην πιέζεται καταστάσεις και θα βγείτε κερδισμένοι.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss