Ζώδια Σήμερα 06/11: Σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες

Ζώδια Σήμερα | Παρασκευή 06 Νοεμβρίου

Μόλις πέντε μέρες μετά και καθώς πια ο Ερμής στον Ζυγό είναι ορθόδρομος θα ξανασυγκρουστεί με τον Κρόνο στον Αιγόκερωοπότε για μια ακόμα φορά θα μας προβληματίσουν διάφορα, διλήμματα θα μας βασανίσουν, θα δυσκολευτούμε να πάρουμε συγκεκριμένες αποφάσεις ή θα αναγκαστούμε να ακολουθήσουμε αυτό που μας φαίνεται πιο σωστό κι όχι αυτό που πραγματικά θέλουμε. Από την άλλη, μια δυσάρεστη είδηση θα μας στενοχωρήσει, ενώ ένα πρόβλημα της καθημερινότητας, όπως μια βλάβη ή εμπλοκή πιθανόν να μας ταλαιπωρήσουν αρκετά. Πιθανό είναι και το «πάγωμα» μιας επαφής.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι καλείστε να αντιμετωπίσετε σύνθετα προβλήματα της προσωπικής σας ζωής, αλλά και του σπιτιού ή της οικογένειάς σας. Μπορεί να απογοητευτείτε, να μελαγχολήσετε, όπως και να θυσιάσετε τον χρόνο και την ενέργειά σας τσάμπα, αφού κάποια δε θα καταφέρετε να τα λύσετε.

Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες μια κακοτυχία θα μπορούσαμε να πούμε ότι υπάρχει κι αυτά που θέλετε δεν τα έχετε, όμως μην παραιτείστε, εκτός κι αν ζητάτε τον ουρανό με τα άστρα. Οικονομικά και ερωτικά πάντως ένα σφίξιμο θα το έχετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss