Ζώδια σήμερα 08/11: Με τίποτα δεν ευχαριστιέσαι

Ζώδια Σήμερα | Κυριακή 08 Νοεμβρίου

Ήλιος στο Σκορπιό και Σελήνη στον Λέοντα συγκρούονται σήμερα στον ουρανό, οπότε μας δημιουργούνται και αντικρουόμενα συναισθήματα, εσωστρέφειας κι εξωστρέφειας, αυτοσυγκράτησης ή μυστικοπάθειας κι εκφραστικότητας ή ελέγχου και αμεσότητας. Είναι μια Κυριακή που ενδεχομένως δε θα ξέρουμε τι ακριβώς θέλουμε ή τι θα μας έκανε ευχαριστημένους. Μπορεί να έχουμε την ανάγκη να βγούμε και να συναντηθούμε με φίλους κι αγαπημένα πρόσωπα ή να μην έχουμε καθόλου κέφια και να προτιμούμε να μείνουμε μέσα με λίγα και εκλεκτά άτομα ή να ασχοληθούμε με του σπιτιού μας. Το σίγουρο είναι ότι οτιδήποτε κι αν επιλέξουμε θα μας αφήσει ανικανοποίητους.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι και Ταύροι, όλα σας φταίνε και με τίποτα δεν είστε ευχαριστημένοι.Τρώγεστε μέσα σας, ενδεχομένως να φαγωθείτε και με το ταίρι ή την οικογένειά σας, το βέβαιο είναι ότικάνοντας δύσκολη τη ζωή σας ή των γύρω σας δε θα περάσετε καλά.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί, Τοξότες και Ζυγοί, τόσο στα οικονομικά, όσο και στα συναισθήματά σας θα έχετε περίεργες αντιδράσεις κι ενώ από τη μια θα νιώθετε «βασιλιάδες» και large, από την άλλη θα είστε ανικανοποίητοι με ό,τι έχετε.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss