Ζώδια Σήμερα 13/01: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Να αναλάβεις τις ευθύνες σου

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

Σήμερα, έχουμε την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε έναν απολογισμό, να κατασταλάξουμε στο τι θέλουμε και να επικεντρωθούμε εκεί, αλλά και στο τι πρέπει να κάνουμε για να πετύχουμε έναν στόχο μας, ιδίως αν είναι δύσκολος. Επίσης, οφείλουμε να είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε τελείως τις καταστάσεις, να πάρουμε τα ηνία και να ηγηθούμε, να αναλάβουμε δεσμεύσεις, ευθύνες και υποχρεώσεις και κυρίως να βάλουμε τον καθένα στη θέση του, ξεβολεύοντάς τον, αν χρειαστεί! Σε αυτήν συμμετέχει και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, οπότε να περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις και ανατροπές που ενδέχεται από τελευταίοι να βρεθούμε πρώτοι στην τελική σειρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Αιγόκεροι, αναλαμβάνετε ηγετικό ρόλο, γίνεστε πιο αυστηροί και ζητάτε ευθύνες. Δε σας ενδιαφέρει πόσο κόπο ή χρόνο θα ξοδέψετε, αρκεί το αποτέλεσμα να είναι αυτό που θέλετε. Δεν αποκλείεται και μια απόφαση ή κίνησή σας να αφήσει τους άλλους άναυδους.

 Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί, αλλάζουν τα δεδομένα στο σπίτι, τη δουλειά ή τη σχέση σας και όχι προς το συμφέρον σας, οπότε θα πρέπει κι εσείς να κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες, εκτός αν κατά βάθος θέλετε να τελειώσετε καταστάσεις, οπότε συνεχίστε το ίδιο τροπάρι.

Παρθένοι, Ιχθύς, Δίδυμοι και Τοξότες, κανένα υλικό δε μπορεί να αντικαταστήσει το συναισθηματικό σας κενό, παρά μόνο ένας άλλος άνθρωπος. Αν το συνειδητοποιήσετε έγκαιρα, ίσως πάρετε μια απόφαση-σταθμό για την ερωτική σας ζωή.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss