Ζώδια Σήμερα 13/02: Ίδιες καταστάσεις, διαφορετικές συνθήκες

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο να κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη η ερωτική μας έκφραση φαίνεται να βρίσκει εμπόδια και εύκολα μπορούν να εκληφθούν διαφορετικά λόγια και κινήσεις μας. Το να εκφράσουμε τα αισθήματά μας θα είναι δύσκολο, αντίθετα το να πάρουμε μηνύματα από πρώην μας, να τον/ην συναντήσουμε τυχαία ή να μάθουμε πράγματα που αφορούν στο πρόσφατο ερωτικό παρελθόν μας είναι πιο πιθανά. Το μυαλό μας πάντως σίγουρα θα ανατρέξει στα παλιά, με ή χωρίς αφορμή και θα ξαναθυμηθούμε όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Επιπλέον, ο Άρης στον Ταύρο κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνας στους Ιχθύς φέρνοντας διάφορες αποκαλύψεις. Οι μάσκες θα πέσουν, θα ξεσκεπαστούν αρκετές παρασκηνιακές δράσεις, «στησίματα», παγίδες και συκοφαντίες, ενώ δεν αποκλείεται να ακούσουμε για σύλληψη ή κατηγορίες ατόμων υπεράνω πάσης υποψίας. Μια μεγάλη επιθυμία ή έμπνευσή μας πάντως μάλλον θα στεφθεί από επιτυχία.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Υδροχόοι, αναπολείτε παλιές καλές στιγμές και θέλετε να τις αναβιώσετε, όμως θα είναι δύσκολο αφού οι συνθήκες πια δεν είναι ίδιες. Αφήστε τες στο χρονοντούλαπο και κοιτάξτε πώς θα δημιουργήσετε καινούργιες.

Ιχθύες, θα περάσετε καλά και θα εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες. Το να πληροφορηθείτε για παιχνίδια πίσω από την πλάτη σας είναι πιθανό, όπως επίσης ότι θα το κρατήσετε υπόψη σας και θα μιλήσετε, όταν πρέπει να μιλήσετε…

Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες ο χρόνος πίσω δε γυρνά γι’ αυτό προσέξτε τι λέτε και τι κάνετε, καθώς το συναίσθημα θα σας καταλάβει, για να μη μετανιώσετε μετά. Διάφορα παράπονα από το ταίρι ή την οικογένειά σας, κάτι που θα βγει στη φόρα και κρατιόταν μυστικό ή μια βλάβη στα υδραυλικά του σπιτιού σας μπορεί να δημιουργήσουν ένα μπάχαλο και να μην ευχαριστηθείτε το βράδυ σας.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί, ένα πλησίασμα πρώην μπορεί να γίνει, να είστε σίγουροι όμως για το αν τον/ην θέλετε πίσω ή μιλάει το συναίσθημα της στιγμής. Επίσης, χρήματα ενδέχεται να πάρετε όμως, που είχαν καθυστερήσει κι αυτό δε θα σας χαλάσει καθόλου.

Διάβασε επίσης:

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss