Ζώδια Σήμερα 14/10: Παλινδρομήσεις και καθυστερήσεις

Ζώδια Σήμερα | Τετάρτη 14 Οκτωβρίου

Ο Ερμής από χθες βρίσκεται σε στάση και από αύριο ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στον Σκορπιό, η οποία θα κρατήσει μέχρι και τις 4/11, όπου (όπως όλοι έχουμε καταλάβει πια) είναι να αρχίζουν να εμφανιστούν διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά μας, είτε αφορούν στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας, είτε στις κάθε είδους συναλλαγές μας. Το να κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα ή προσπάθεια ή να δρομολογήσουμε ένα νέο σχέδιο απαγορεύεται «δια ροπάλου», όμως το παρήγορο είναι ότι 3 με 4 φορές τον χρόνο (τόσες γυρνά ανάδρομος ο Ερμής) έχουμε τη δυνατότητα να διευθετήσουμε παλιότερες υποχρεώσεις μας, να κλείσουμε εκκρεμότητες και γενικά να ασχοληθούμε με το οτιδήποτε είχαμε αφήσει στη μέση, λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, προετοιμαστείτε για μια σύντομη περίοδο καθυστερήσεων κάθε υπόθεσής σας, προσωπικής ή επαγγελματικής, αλλά και την επανεμφάνιση ζητημάτων του παρελθόντος, που θα χρειαστεί να κλείσετε οριστικά.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, πιο πιθανό είναι να επανέλθουν πρώην στη ζωή σας (ή να ξαναγυρίσετε εσείς), παρά να προχωρήσει ένα νέο ειδύλλιο. Επίσης, αν περιμένατε χρήματα, τώρα ίσως τα πάρετε πίσω, αν όμως πρόκειται να κλείσετε μια καινούργια συμφωνία, αφήστε την!

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss