Ζώδια Σήμερα 17/10: Βγάλε τα εσώψυχά σου

Ζώδια Σήμερα | Σάββατο 17 Οκτωβρίου

Σελήνη και Ερμής ανάδρομος συναντιούνται σήμερα στον Σκορπιό δημιουργώντας μας την ανάγκη να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι μας βαραίνει ή μας ενόχλησε και δεν μπορούμε να το κρατάμε άλλο. Συναισθηματικά θα είναι φορτισμένη η μέρα, ενώ το βράδυ, που θα αντιπαρατεθεί με τον Ουρανό στον Ταύρο οι εναλλαγές στη διάθεσή μας θα είναι αρκετές. Πολύ πιθανό να μας καταλάβει η ζήλια, η κτητικότητα και η ανάγκη για έλεγχο και αποκλειστικότητα ή να αντιδρούμε στο οτιδήποτε «δε μας κολλάει» ή μας βρίσκει αντίθετου, οπότε μια ένταση θα δημιουργηθεί.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα; ☼❤☼

Σκορπιοί, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι, μπορεί να σας πάρει λίγο από κάτω ή να γίνεται ένας συναισθηματικό χείμαρρος βγάλετε τα εσώψυχά σας. Θυμηθείτε όμως ότι είστε υποκειμενικοί, που σημαίνει ότι έτσι βλέπετε ή βιώνετε εσείς τα πράγματα, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι είναι.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, από τη στιγμή που δεν είστε ήρεμοι ή δεν ξέρετε ακριβώς τι θέλετε ή πού αποσκοπείτε, καλό θα ήταν να μην κάνετε καμία ενέργεια στα οικονομικά ή τα ερωτικά σας γιατί δε θα σας βγει. Ρίσκα μην πάρετε πάντως!

Η φράση – κλειδί του ζωδίου σου για σήμερα

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss